reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Witajcie Dziewczynki:)

Ściskam obie ręce za mamy dzisiejsze i jutrzejsze, oby wszystko poszło zgodnie z Waszymi założeniami!!!!:)
Doggi Twój Maluch mnie zadziwia...życze cierpliwosci i wytrwałości, kiedys to sie musi skonczyc!;)
Mamy cycusiowe, ja tez tak mam, że moje dziecko potrafi wisiec 2 h przyssane to sutka i mimo to nadal nienajedzone jest, a że ja nie mam cierpliwości siedzieć z nia dluzej , pozatym w domu zawsze jest cos do zrobienia, wiec daje jej poł porcji mm bebilon 1 i wtedy juz sie nażre ostatecznie i mam spokój na okolo 3 h i moge zajac sie starsza corcią, do godziny 16 mozemy sie tak przytulac, ale potem juz nie mam wyjscia. Robie jeszcze tak, że odciagam 3 poracje mleka po 70 ml i daje miedzy 23-24, potem kolo 3-4 i o 6 rano, tak zeby ona sie na spiaco szybko nasycila a ja mogla jak najdluzej sie wyspac:D:D:cool:
Milego dnia:)

Ja w kolejce na izbe przyjec. Jeszcze dwie osoby przede mną.

Doggi jestes mega egzemplarzem! Przed porodem znowu sie obrocil!!!

Jenn trzymaj sie i kciuki za wyjscie bobasa w pt!

Kciuki za wszystkie laski co w szpitalach!

Doggi aż wierzyć się nie chce... Co za dziecię Ci się trafiło strach się bać co to będzie jak się urodzi w końcu :p jednak dobrze czułas... Współczuję :-( bez sensu że tyle każą Ci się męczyć skoro już mogłabyś spokojnie rodzic :-/

Agulqa super ze z cycowaniem coraz lepiej :-)

Doggi, nie wierzę, normalnie nie wierzę!!! Ćpij wiesiołek!!!

Uff, mogę rodzić - kupiłam sobie wreszcie buty :-D
Pojechałam do innego CCC niż wczoraj, był rozmiar, to wzięłam, chociaż ciągle się biję z myślami, bo to 80zł i jakoś mi tak dziwnie, w końcu od 9 miesięcy nic dla siebie nie kupowałam :-p

Już wiem po czym mam zgagę.
Po tych muffinach!! Wczoraj zjadlam , zaraz zgaga. Teraz zjadlam i co? Welcome!

Tak siedzę i stwierdzam, że życie lubi nas zaskakiwać. Doggi ma przeboje z ciaza, ja im bliżej finishu tym coraz bardziej posrana. Do tego teraz kiedy potrzebuje męża, ten mega chory i skończy sie na antybiotyku. A gdyby tak przyszło mi dzisiaj rodzic, to ten nawet nie mógłby ze mną byc.
Do tego boli mnie łeb, choć ciśnienie 120/80, wiec ok.
Kciuki za pozostałe dziewczyny!!!!

Dziewczyny to i tu napisze, ja też odesłana, po łkendzie i tych wiatrach młyn na porodówce ... kolejka do sali operacyjnej na cały dzień (zastępca ordynatora na dyżurze jest - więc wszystkie jego pacjentki dzisiaj). Mój ma dobowy dyżur w środe czyli 14.01 _nie chciałam tej daty bardzo, ale jakoś podskórnie czułam, że to będzie ten dzień_ mam się zgłosić o 8 rano z torbą, na czczo i się potniemy.

Doggi niezłe jaja ... już mogli usg nie robić, tylko wziąć pociąć i tyle :confused: biedna Ty jesteś, ale tak czy siak to już kwestia dni i będzie z głowy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry