reklama
Witajcie Dziewczynki
Ściskam obie ręce za mamy dzisiejsze i jutrzejsze, oby wszystko poszło zgodnie z Waszymi założeniami!!!!
Doggi Twój Maluch mnie zadziwia...życze cierpliwosci i wytrwałości, kiedys to sie musi skonczyc!
Mamy cycusiowe, ja tez tak mam, że moje dziecko potrafi wisiec 2 h przyssane to sutka i mimo to nadal nienajedzone jest, a że ja nie mam cierpliwości siedzieć z nia dluzej , pozatym w domu zawsze jest cos do zrobienia, wiec daje jej poł porcji mm bebilon 1 i wtedy juz sie nażre ostatecznie i mam spokój na okolo 3 h i moge zajac sie starsza corcią, do godziny 16 mozemy sie tak przytulac, ale potem juz nie mam wyjscia. Robie jeszcze tak, że odciagam 3 poracje mleka po 70 ml i daje miedzy 23-24, potem kolo 3-4 i o 6 rano, tak zeby ona sie na spiaco szybko nasycila a ja mogla jak najdluzej sie wyspac
Milego dnia
Ściskam obie ręce za mamy dzisiejsze i jutrzejsze, oby wszystko poszło zgodnie z Waszymi założeniami!!!!
Doggi Twój Maluch mnie zadziwia...życze cierpliwosci i wytrwałości, kiedys to sie musi skonczyc!
Mamy cycusiowe, ja tez tak mam, że moje dziecko potrafi wisiec 2 h przyssane to sutka i mimo to nadal nienajedzone jest, a że ja nie mam cierpliwości siedzieć z nia dluzej , pozatym w domu zawsze jest cos do zrobienia, wiec daje jej poł porcji mm bebilon 1 i wtedy juz sie nażre ostatecznie i mam spokój na okolo 3 h i moge zajac sie starsza corcią, do godziny 16 mozemy sie tak przytulac, ale potem juz nie mam wyjscia. Robie jeszcze tak, że odciagam 3 poracje mleka po 70 ml i daje miedzy 23-24, potem kolo 3-4 i o 6 rano, tak zeby ona sie na spiaco szybko nasycila a ja mogla jak najdluzej sie wyspac
Milego dnia
kasiekz
Fanka BB :)
Ja w kolejce na izbe przyjec. Jeszcze dwie osoby przede mną.
Doggi jestes mega egzemplarzem! Przed porodem znowu sie obrocil!!!
Jenn trzymaj sie i kciuki za wyjscie bobasa w pt!
Kciuki za wszystkie laski co w szpitalach!
Doggi jestes mega egzemplarzem! Przed porodem znowu sie obrocil!!!
Jenn trzymaj sie i kciuki za wyjscie bobasa w pt!
Kciuki za wszystkie laski co w szpitalach!
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi aż wierzyć się nie chce... Co za dziecię Ci się trafiło strach się bać co to będzie jak się urodzi w końcu jednak dobrze czułas... Współczuję :-( bez sensu że tyle każą Ci się męczyć skoro już mogłabyś spokojnie rodzic :-/
Agulqa super ze z cycowaniem coraz lepiej :-)
Agulqa super ze z cycowaniem coraz lepiej :-)
nieobecna87
Ja już na sali. Przez weekend tyle porodzilo, że dzieci są dosłownie wszędzie! cc jutro, bo dzisiaj za duży młyn. Więc siku do kubeczka i mogę zjeść wielkie śniadanie!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, nie wierzę, normalnie nie wierzę!!! Ćpij wiesiołek!!!
Uff, mogę rodzić - kupiłam sobie wreszcie buty
Pojechałam do innego CCC niż wczoraj, był rozmiar, to wzięłam, chociaż ciągle się biję z myślami, bo to 80zł i jakoś mi tak dziwnie, w końcu od 9 miesięcy nic dla siebie nie kupowałam
Uff, mogę rodzić - kupiłam sobie wreszcie buty
Pojechałam do innego CCC niż wczoraj, był rozmiar, to wzięłam, chociaż ciągle się biję z myślami, bo to 80zł i jakoś mi tak dziwnie, w końcu od 9 miesięcy nic dla siebie nie kupowałam
Już wiem po czym mam zgagę.
Po tych muffinach!! Wczoraj zjadlam , zaraz zgaga. Teraz zjadlam i co? Welcome!
Tak siedzę i stwierdzam, że życie lubi nas zaskakiwać. Doggi ma przeboje z ciaza, ja im bliżej finishu tym coraz bardziej posrana. Do tego teraz kiedy potrzebuje męża, ten mega chory i skończy sie na antybiotyku. A gdyby tak przyszło mi dzisiaj rodzic, to ten nawet nie mógłby ze mną byc.
Do tego boli mnie łeb, choć ciśnienie 120/80, wiec ok.
Kciuki za pozostałe dziewczyny!!!!
Po tych muffinach!! Wczoraj zjadlam , zaraz zgaga. Teraz zjadlam i co? Welcome!
Tak siedzę i stwierdzam, że życie lubi nas zaskakiwać. Doggi ma przeboje z ciaza, ja im bliżej finishu tym coraz bardziej posrana. Do tego teraz kiedy potrzebuje męża, ten mega chory i skończy sie na antybiotyku. A gdyby tak przyszło mi dzisiaj rodzic, to ten nawet nie mógłby ze mną byc.
Do tego boli mnie łeb, choć ciśnienie 120/80, wiec ok.
Kciuki za pozostałe dziewczyny!!!!
Żelka
Dziewczyny to i tu napisze, ja też odesłana, po łkendzie i tych wiatrach młyn na porodówce ... kolejka do sali operacyjnej na cały dzień (zastępca ordynatora na dyżurze jest - więc wszystkie jego pacjentki dzisiaj). Mój ma dobowy dyżur w środe czyli 14.01 _nie chciałam tej daty bardzo, ale jakoś podskórnie czułam, że to będzie ten dzień_ mam się zgłosić o 8 rano z torbą, na czczo i się potniemy.
Doggi niezłe jaja ... już mogli usg nie robić, tylko wziąć pociąć i tyle biedna Ty jesteś, ale tak czy siak to już kwestia dni i będzie z głowy.
Doggi niezłe jaja ... już mogli usg nie robić, tylko wziąć pociąć i tyle biedna Ty jesteś, ale tak czy siak to już kwestia dni i będzie z głowy.
Ostatnia edycja:
reklama