reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam

Jenn się w kolejke nam wepchnęła bezczelnie :-D:-D Trzymam kciuki babo, oby szybko poszło :)

Alecta, ja bym zwróciła uwagę, no to jest szpital różne rzeczy się dzieją, no ale macie prawo do spokojnego nsu, albo poprostu budzić babę, niech się przekręca na bok. W ciąży jest i chrapie pewnie dlatego, takie życie :-D niech zacznie współ[racować. Kciuki za ktg!

reklama
Hey, no proszę, człowiek przymknie oko a tu chyc się wepchną w kolejkę :))) Powodzenia Jenn, czekamy na wieści...
Ja wczoraj chyba przegiełam z łażeniem bo wieczorem zdychałam. Plecy i krocze dały mi ostro do wiwatu. Nawet Konrad stwierdził, że chodzę jak ślimak :))

Alecta no co za lekarze. Przecież i tak masz mieć cc to po co czekają?

Goferek powodzenia w szpitalu :)

McPearl super, oby się udało wyjść :)

Moje ktg bez zmian, mała nie za bardzo się ruszała nawet przy napiciu się, zjedzeniu kilku krakersów i trzęsieniu brzuchem.
W ogóle do dupy jest wszystko

Staraj się nie denerwować słonko. To na pewno nie sprzyja małej! Poczekaj do końca na zapis i na info zwrotne od lekarza. Moze przyspiesza cc.

Australia ... surferzy ... plaża ... ocean ... tam to dzieci robić i rodzić mozńa ... tylko te pająki i inne paskudztwa psują sielankę :-D:-D

Choćby nie wiem jakie widoki tam były, to NIGDY W ŻYCIU - pająki, węże, skorpiony, nie wiem, gdzie i jak musiałabym spać, żeby w ogóle spać :-D

alecta, no to ja taką chrapaczkę miałam po porodzie :wściekła/y: Każda nocka z głowy :wściekła/y:

jenn,
wkurzyłaś mnie! Gdzie się w kolejkę wpychasz, ja też chcę już rodzić :-:)-:)-(

Ja też dziś w nocy spałam jak zabita i pierwszy raz od dawna obudziłam się na siusiu, a jak się okazało, był to ZNAK :-D
Wieczorem nie wzięłam do łóżka telefonu i nie ustawiłam budzika, gdybym się nie obudziła, to byśmy z Młodą zaspały :-D
Kochany Braciszek czuwa :-D

reklama
hej!

jenn, powodzenia!

alecta, ja pier.dole! skoro ktg złe to na co oni czekają?! kciuki!

McPearl, szkoda, ech... zdrówka!

AZA, ja też wczoraj przegiełam i jak juz połozyłam się do łóżka, to nie umiałam wstać i zrobić kroku, bo tak mnie kości krocza bolały :-D:-D

miłego dnia!

Do góry