reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Witam

Jenn się w kolejke nam wepchnęła bezczelnie :-D:-D Trzymam kciuki babo, oby szybko poszło :)

Alecta, ja bym zwróciła uwagę, no to jest szpital różne rzeczy się dzieją, no ale macie prawo do spokojnego nsu, albo poprostu budzić babę, niech się przekręca na bok. W ciąży jest i chrapie pewnie dlatego, takie życie :-D niech zacznie współ[racować. Kciuki za ktg!

reklama
Hey, no proszę, człowiek przymknie oko a tu chyc się wepchną w kolejkę :))) Powodzenia Jenn, czekamy na wieści...
Ja wczoraj chyba przegiełam z łażeniem bo wieczorem zdychałam. Plecy i krocze dały mi ostro do wiwatu. Nawet Konrad stwierdził, że chodzę jak ślimak :))

Alecta no co za lekarze. Przecież i tak masz mieć cc to po co czekają?

Goferek powodzenia w szpitalu :)

McPearl super, oby się udało wyjść :)

Moje ktg bez zmian, mała nie za bardzo się ruszała nawet przy napiciu się, zjedzeniu kilku krakersów i trzęsieniu brzuchem.
W ogóle do dupy jest wszystko

Staraj się nie denerwować słonko. To na pewno nie sprzyja małej! Poczekaj do końca na zapis i na info zwrotne od lekarza. Moze przyspiesza cc.

Australia ... surferzy ... plaża ... ocean ... tam to dzieci robić i rodzić mozńa ... tylko te pająki i inne paskudztwa psują sielankę :-D:-D

Choćby nie wiem jakie widoki tam były, to NIGDY W ŻYCIU - pająki, węże, skorpiony, nie wiem, gdzie i jak musiałabym spać, żeby w ogóle spać :-D

alecta, no to ja taką chrapaczkę miałam po porodzie :wściekła/y: Każda nocka z głowy :wściekła/y:

jenn,
wkurzyłaś mnie! Gdzie się w kolejkę wpychasz, ja też chcę już rodzić :-:)-:)-(

Ja też dziś w nocy spałam jak zabita i pierwszy raz od dawna obudziłam się na siusiu, a jak się okazało, był to ZNAK :-D
Wieczorem nie wzięłam do łóżka telefonu i nie ustawiłam budzika, gdybym się nie obudziła, to byśmy z Młodą zaspały :-D
Kochany Braciszek czuwa :-D

reklama
hej!

jenn, powodzenia!

alecta, ja pier.dole! skoro ktg złe to na co oni czekają?! kciuki!

McPearl, szkoda, ech... zdrówka!

AZA, ja też wczoraj przegiełam i jak juz połozyłam się do łóżka, to nie umiałam wstać i zrobić kroku, bo tak mnie kości krocza bolały :-D:-D

miłego dnia!

Do góry