reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jenn to powodzenia i czekamy na wieści :-D

A ja dalej nie śpię, a o 6 oddział budzi się do życia.
W ogóle mam ogólnego mega wkur.wa na wszystko.
Jeszcze na dodatek upatrzyliśmy z Ł sobie 2 samochody i dzisiaj patrzę na necie, a tego jednego już nie ma.
Znając nasze szczęście zanim będziemy mieć kasę w łapach zniknie drugi i chu.j samochód strzelił, bo tych Tino jest wystawionych jak na lekarstwo :-/

reklama
Jenn ale niespodzianka, jak szybko- 36 tydzien. Powodzenia życzę.

Ale ta współczuję, ja ostatnie 2 noce leżałam z taka co tez mega chrapala, na całym oddziale bylo słychać i to nie tylko w nocy ale w dzień też. Zmora jakaś.

My już po porannym ktg.
Z tego co mówiła położna niezbyt dobre wyszło, ale zobaczymy co powie lekarz.
Udało mi się zasnąć gdzieś koło 3, a o 6 już była pobudka, trzeba było iść nasiusiać do pojemniczka, oddać krew.
Niedługi Ł powinien mi przed praca jakiś soczek i wodę podrzucić.
Ciekawe jak tam dzieciaki, tak wcześnie do przedszkola jeszcze nigdy nie jechały.

Dzień dobry

JENN ooo co tak szybko 3 mam kciuki! :-)

Alecta to sobie nie pospalas :-/

W tą ustawę nie wierzę ;-) teraz wymyślają cuda bo wybory będą :-)

Nienawidzę chrapania zwariowala bym :angry:

A ja przyznam sie bez bicia, że przespałam całą noc z jednym wstaniem na siusiu o 3. A ze nocka przespana to i pobudka o 7 :-)

Alecta, współczuje tej chrapiącej baby!!!!
Jenn, powodzenia!!!

No i pozostałym kobitkom mowię Dzien Dobry i życzę miłego dnia :-)

Edit
Dostałam na dzisiaj psa pod opiekę. Leży koło mnie i ... Chrapie jak stary dziad!!!!

Jenn powodzenia! Ale niespodzianka :)

Alecta to pospalas... moze jak ktg srednie to w koncy cos zadzialaja zamiast czekac.

LayDeek hehe moja siostra ma buldorzka francuskiego, on chrapie nawet jak nie spi :)

reklama
Na razie podpieli mi ktg jeszcze raz tylko inny sprzęt więc zobaczymy.
Ja już na nic się nie nastawiam i w ogóle, bo później tylko doła łapie.

LayDeek oj zazdraszczam przespanej nocy.
Ja też nienawidzę chrapania, męża zawsze w nocy leje, ale obcej baby nie wypada :p

Do góry