reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi dlatego ja się cieszę, że u nas żadnego pepkowego nie będzie.
Wczoraj kolega co prawda coś o tym wspomniał, bo ma jeszcze swoje "zaległe" jak w lipcu się Michalina urodziła, ale z jego żoną stwierdziłyśmy, że oni oboje (mimo tego, że w 2 różnych miastach) tak opili Ignasia i Tymka, że wystarczy na kilka pokoleń w przód.
No, ale jakbyśmy mieszkali w wlc to na bank byłyby pytania od jego głupich kolegów kiedy młodą będą opijać.

Biedna Bada, niech szybko do domu wychodzi.

LayDeek ja już po ciepłej kąpieli :-)
Farbę na łeb też już nałożyłam, jeszcze tylko męża bzykne na wszelki wypadek jakbym ze szpitala miała wyjść z Lilką i mogę iść spać :-D

Alecta, rozwalilas mnie na łopatki z tym bzyknięciem!!!!

Wysterylizowałam laktator od kolezanki. Nawet przylozylam do cyca. I wiecie co??? Nic nie Poleciało :p

Doggi i inne cierpiące trzymajcie się. Już coraz bliżej :-)
My właśnie wróciliśmy do domciu, Cały dzień coś załatwialiśmy.
Najważniejsza wiadomość dnia - podpisaliśmy w końcu akt notarialny na nasze mieszkanie,
Jesteśmy biedniejsi o 2000 ale szczęśliwi. Idąc za ciosem zameldowaliśmy się już u siebie i mój M. złożył wniosek nowy dowód.
Ja będę musiała jeszcze raz pojechać bo oczywiście nie miałam zdjęć.
Na koniec małżon zabrał mnie na obiad do sympatycznej knajpki :tak:
Aha i byliśmy u gina i na usg zaraz opiszę na wizytowym.

Jenn a to dobra cena ;-)

O kurcze biedna bada :-/
Mnie najbardziej Gochson zastanawia bo ta już wieki się nie odzywala

U nas pepkowe będzie a niech opija sobie :-D ważne żeby było czysto jak wrócę ze szpitala :-D

Oczywiście pół dnia lewo oczy trzymalam a teraz zasnąć nie będę mogła...

LayDeek no co, takie ostatnie bzyknięcie to poważna sprawa :p

McPearl młoda szybko załapie cyca ;-) a mówili kiedy Was wypuszczą?

Byłam na treningu i wrocilam z mega skurczami. Teraz leżę i czekam aż się wycisza :) mąż na nocce, następna dopiero w czwartek na szczęście ufff.

Alkoholu mi się nie chce, przez chwilę jakiś czas temu miałam taką chcicę, ale przeszło.

Doggi- my nie robimy pepkowego. Przy żadnym dziecku nie robilismy, ale mimo to wszyscy pytają mnie WKU.rwia.ją.

Femme- wspolczuje przeżyć z psem. Dobrze że wszystko szczesliwie się skończyło.

O fuck to mogą tak przeciąć pęcherz???

Ygamm- gratuluję podpisania aktu. Pamiętam jak my się cieszylismy po podpisaniu, no jak dzieci. A jak odebralam teraz w grudniu swój nowy dowodzik to mogłam oglądać go godzinami :D

Mcpearl- a kiedy do domu?

Alecta- a kolor taki jak zawsze czy zmienialas?

Ostatnia edycja:
reklama
Bada- aż mnie dreszcze przeszły. Trzymaj się. Jednak cc to zabieg i wielu rzeczy nie da się przewidzieć. Oby szybko się goiło.

Yggam gratuluję, a klucze kiedy?

Jezyk odpoczywaj, bo dziś rzeczywiście nie w porę

McPearl powodzenia w cycowaniu

Do góry