reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mommy, u mnie mała raczej tez po prawej. A najlepsze jest jak próbuje położyć sie na prawym boku. Wytrzymam max 2 min bo za chwile dostaje serie kopów :-)

reklama
Doggi, Młoda rok temu miała pierwszy raz narty na nogach, ale tylko po parkingu pojeździła i więcej nie chciała. Dużo bym dała, żeby w tym roku spróbowała, ale my nie pojedziemy, bo jak, a nie ma kto jej nam wziąć :-:)-:)-(

Ja nie mogę leżeć na prawym boku, bo raz, że zostaję od razu skopana, a dwa, że zaraz mnie kręgosłup boli :baffled:
Na plecach bez szans, tylko na lewym boku i pół-brzuchu :-p

Łłłoooo ja o leżeniu na plecach w tym ostatnim miesiącu to pomarzyć mogę... Śpię na lewym, bo jak już tak się ułożę z tą moją poduchą to do rana tak śpię , no czasem na prawą stronę się obrócę ale to nie na długo bo wygodniej na lewej stronie nam ;-) No ale klocuś to pobija sam siebie. Jak leżę na lewej to on "spada" na tą stronę i póżniej jak chcę zmienić bok i na chwilę na te plecy się przerzucę to mam taką górkę na środku brzucha , że masakra :-D Dzisiaj to dupkę tak wystawił i nie chciał schować centralnie na środku , że wstać nie mogłam. No ale ogólnie to siedzi po tej prawej stronie , śmieję się , że to dlatego że on z prawego jaja ;-)

O jaa.... znowu pozę przybrał.... Kocha wystawiać tyłek.... Chyba pokazuje od małego gdzie nas ma :-D

Nulini ola w zeszłym roku miała tylko takie zabawkowe i nie zrobiło to na niej wrażenia. Ale wtedy była mała bo miała 2,5 roku o te pół za mało ale teraz już powinno pyknac :)

Ja nie mogę na prawym boku bo mi of razu niedobrze i dostaje zgagi. Na lewym mogę dopiero koło 3-4 w nocy a tak to "śpię" na siedząco ;(

Mommy u mnie Stachu dzielnie po lewej stronie jest rzadko przenosi się na prawą a jak już to zaraz wraca na lewą stronę.
Ja myślałam że Stachu brzuch wystawiał mi po środku brzucha a to się okazało ze jest główka :p

Doggi łączę się w bólu... Muszę nauczyć się zasypiać na siedząco :-(

Pełnia ponoć obfita w porody, kto następny?

reklama
Do góry