reklama
Ja tam mogę dziś rodzić, a co Mo tam :! Pełnia przypada na 05.01 o godzinie 5:54 czy jakoś tak... Ja idę na odstrzal, mogę rodzić nic mnie nie zatrzyma poza brakiem akcji porodowej
No i mam stres bo moja karta ciąży jest u teściowej, bo bedxie jutro rano gadać z moim ginem o przyjęcie w środę do szpitala (modlę się o to, Stachu jednak się nie obrócił bo mi głowę wyciska tu na górze) i jak dziś mi pęcherz pójdzie to będą jaja bo ktoś bedzue musiał po kartę pojechać albo tesciowa będzie musiała tu przyjechać jaja hak berety
AZA a na kiedy masz wyznaczone cc?
No i mam stres bo moja karta ciąży jest u teściowej, bo bedxie jutro rano gadać z moim ginem o przyjęcie w środę do szpitala (modlę się o to, Stachu jednak się nie obrócił bo mi głowę wyciska tu na górze) i jak dziś mi pęcherz pójdzie to będą jaja bo ktoś bedzue musiał po kartę pojechać albo tesciowa będzie musiała tu przyjechać jaja hak berety
AZA a na kiedy masz wyznaczone cc?
MommyTigger
Fanka BB :)
Mały się tak fajnie kręci, chciałam to nagrać i skubaniec za tatą chyba będzie.... Co kamerkę ustawię to spokój, odłożę ją i daje czadu, co za dziecko mi rośnie
A my jutro na wizytę ale dopiero na 20:30... ciekawe o której wejdziemy.....
A my jutro na wizytę ale dopiero na 20:30... ciekawe o której wejdziemy.....
MommyTigger
Doggi ja kiedyś o północy wchodziłam do gabinetu u niego.... umówiona byłam na 21...... On jak ma dużo pacjentek to do 1 w nocy nieraz przyjmuje.... Na szczęście to moja ostatnia taka późna wizyta i kolejne mam na 15....
dagi27
Ej dziewczyny ja sobie wypraszam jeszcze ja jestem
...u mnie termin z om był 1stycznia....ale czekam dzielnie do tego 8 i tak wtedy do szpitala idę
Zocha leży u mnie sobie po prawej stronie, pupke ma w okolicy pepka i po lewej kopie nozkami. Właśnie pożarla pysznego kebaba....i ma czkawke
...u mnie termin z om był 1stycznia....ale czekam dzielnie do tego 8 i tak wtedy do szpitala idę
Zocha leży u mnie sobie po prawej stronie, pupke ma w okolicy pepka i po lewej kopie nozkami. Właśnie pożarla pysznego kebaba....i ma czkawke
reklama
dagi27
Doggi na dole