reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja bym mogła jutro po południu. Zobaczymy czy na ktg wyjdą skurcze i co powie lekarz. Zamierzam też zadzwonić do szpitala czy się jakiś wcześniejszy termin cc nie zwolnił bo meczą mnie te skurcze.

Ja tam mogę dziś rodzić, a co Mo tam :! Pełnia przypada na 05.01 o godzinie 5:54 czy jakoś tak... Ja idę na odstrzal, mogę rodzić nic mnie nie zatrzyma poza brakiem akcji porodowej :p

No i mam stres bo moja karta ciąży jest u teściowej, bo bedxie jutro rano gadać z moim ginem o przyjęcie w środę do szpitala (modlę się o to, Stachu jednak się nie obrócił bo mi głowę wyciska tu na górze) i jak dziś mi pęcherz pójdzie to będą jaja bo ktoś bedzue musiał po kartę pojechać albo tesciowa będzie musiała tu przyjechać jaja hak berety

AZA a na kiedy masz wyznaczone cc?

Mały się tak fajnie kręci, chciałam to nagrać i skubaniec za tatą chyba będzie.... Co kamerkę ustawię to spokój, odłożę ją i daje czadu, co za dziecko mi rośnie :-D

A my jutro na wizytę ale dopiero na 20:30... ciekawe o której wejdziemy.....

Ja też moglabym dziś pojechać. Albo jutro po USG moglabym usłyszeć miłe wieści ;) albo nie, dziś w nocy nie, przypomnialam sobie, że mąż na nocce :p ale jutro od rana mogę. Chociaż poprzednie porody zaczynały się w nocy.

Doggi ja kiedyś o północy wchodziłam do gabinetu u niego.... :wściekła/y: umówiona byłam na 21...... On jak ma dużo pacjentek to do 1 w nocy nieraz przyjmuje.... Na szczęście to moja ostatnia taka późna wizyta i kolejne mam na 15....

Ej dziewczyny ja sobie wypraszam jeszcze ja jestem
...u mnie termin z om był 1stycznia....ale czekam dzielnie do tego 8 i tak wtedy do szpitala idę:p
Zocha leży u mnie sobie po prawej stronie, pupke ma w okolicy pepka i po lewej kopie nozkami. Właśnie pożarla pysznego kebaba....i ma czkawke:p

reklama
Do góry