reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
kasiek, też mnie czasami zaboli, a wtedy patrze na brzuch i tam ewidentnie jakaś kulka się wyciska. głupio, bo czasami aż "AŁA" mi się wyrwie ;-);-)

Doggi, hahahah no taka zmieniająca rysy twarzy też spoko :-D:-D. daj znać od razu po wizycie! :tak: <kciuki>

Kasiek mnie tez juz kopniaki i rozpychanie boli. Juz im ciasno.

Doggi trzymam kciuki za szyjkę! No nie moze byc taka nieugieta!:)

Alecta ja tez leze i sie zebrac nie mogę. Jakiś leniwy dzien dzisiaj, nic mi się nie chce a Jaska rozpiera energia.

Alecta- na mnie nie licz :p

Ja dziś na obiad robię naleśniki. Dość mam tego świątecznego zarcia, bokami mi wychodzi.

Doggi- mam nadzieje że wytrenowalas płacz na zawołanie.

Mnie też boli każdy ruch Franka i jakoś słabo wierze że on tam się jeszcze obróci. No chyba że już to zrobił i dlatego boli.

alecta dzieci to i z parówek na obiad się ucieszą, co? Więc może sobie matka polka poodpoczywać :-D

Ja będę musiała na chwilę wyjść z domu.. a tak mi się nie chce w tą pogodę. Ach.

sprite mnie się chyba kilka razy dziennie "ała" wyrwie.. czasem nawet coś gorszego jak mocniej zaboli :-D Co zrobić.. nie zostanę fanką "bycia w ciąży".

Jeżyk - oj my też już mamy dość jedzenia świątecznego, jak miło było zjeść zwykłą kanapkę z serem:-)

Bada m - jest chyba już po? nie wiem ile trwa cc. Pewnie leży i odpoczywa. Ale ma bosko, też chcę. A moje bobo pewnie wybierze luty sobie.

Laski ja w lutym skończę 39 lat masakra czuje się tak na 29 :-)

Ostatnia edycja:
Witam sie!
Udało mi sie nawet trochę pospać.
Ale gnije jeszcze w łóżku.

Bada, kciuki za Was! Choć Ty juz pewnie po i zaraz bedziemy gratulować!

Doggi, kciuki za wizytę. Coś czuje ze przyniesiesz dobre wieści :)

Ja wstaje i na śniadanko :) kanapka z serem i ogórkiem :)
Za oknem wiatrzycho jak nie wiem!

Miłego dnia!

reklama
Jeżyk troszkę dłużej.
Samo wyjęcie idzie raz dwa, u mnie trwało może max 10 minut, ale zszywanie już dłużej idzie, a jeszcze jak to jest kolejna cesarka i wcześniejszy lekarz coś nabroi to dłużej schodzi.
Później leżenie na płasko ehh.
Ja Tymka urodziłam o 8:44, a wstać mogłam dopiero koło 17:00.

Do góry