reklama
Ja pier.dole dostałam takich skurczy właśnie że z bólu wgryzam się w torebkę i mnie wygina we wszystkie strony, Stachu chyba tez ma stres. Aż mi się rzygać chce ;( a tu jeszcze tabun kobiet przede mną i wszystkie w zaawansowanej ciąży ;(
Megami mi na początku pozwalali na boki się przekręcać, a później najpierw usiadłam, a później wstałam i poszłam.
Tylko ze mnie położne się śmiały, że terminator jestem, a nie kobieta, bo jak wstałam tak już chodziłam całym czas i jeszcze mówiłam żeby mi od razu cewnik wyjely, bo mnie denerwuje, ale to lekarz musiał najpierw pozwolić.
Doggi, a może Stachu od razu na.porodówke chce iść ;-)
Tylko ze mnie położne się śmiały, że terminator jestem, a nie kobieta, bo jak wstałam tak już chodziłam całym czas i jeszcze mówiłam żeby mi od razu cewnik wyjely, bo mnie denerwuje, ale to lekarz musiał najpierw pozwolić.
Doggi, a może Stachu od razu na.porodówke chce iść ;-)
U mnie masacra teraz te skurcze, ale co z tego jak szyjka pewnie ma wyje.bane.... Aż mnie pot zalewa i słabo mi. Nikt nie chce wpuścić "każda ma tu jakieś kłopoty" tyle w temacie. Jak im się zrzygam na buty to zmienia zdanie
reklama
Hej Laski, zastanawialyscie się która następną po Gniewku, to będę chyba ja, w końcu jestem 4 dni po terminie, właśnie leżę z bólem jak na okres, lekkie skurcze, nie idzie rozchodzić, wzięłam 2 no spy, czekam. Jak na złość jestem sama z córka, ba! Ona mnie na spacer ciągnie! Pewno pójdę z nią za godzinkę. Myślę, ze urodze jutro lub pojutrze. Napiszę później jak dam rade. Miłego dnia i pomyślnych wieści dla każdej z Was