reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jeżyk ja też wstałam wstawić pranie :p
Przynajmniej nie będzie, że dzisiaj nic nie zrobiłam.

Doggi rzygaj i nie oglądaj się na nikogo :p

reklama
Szlag mnie kur.wa trafi :wściekła/y:
2,5 godziny na zakupach i nie kupiłam najważniejszego - ALUMINIOWYCH JEDNORAZOWYCH OKRĄGŁYCH FORM DO PIECZENIA :wściekła/y:
Auchan, Tesco, Kaufland, Biedronka, Lidl, Wafelek - nigdzie kur.wa nie ma!!! :wściekła/y:
Więc będę się je.bać z pieczeniem blatów tortowych na 6 razy :wściekła/y:

Doggi moze porzadny zyg rozwiąże sprawę hehe nie ma tam jakiejś poloznej albo rejestratorki? Mozje udaj glupia i powiedz ze nie wiesz czy to juz to bo masz skurcze itd moze sie przestrasza albo zacznij im tam pojekiwac :D

Alecta u mnie cc podobnie, wyjecie dziecka to chwila moment a szycie 30-40min chociaz mi zlecialo szybciej. Ja 7 godz po juz wstalam ale mi sie w glowie krecilo i dopiero po kilku probach poszlam pod prysznic.

Nulini ja tak kiedyś po worki próżniowe pojechałam :no: Na złość nigdzie nie było... A jak z głupia po coś innego poszłam ostatnio to cała półka :angry:

Doggi jęcz, wij się w poczekalni jak na porodówce :-D

Mysza to powodzenia!

Wlasnie Nulini co pieczesz? Ale i tak jestes dobra bo ja nigdy nie wpadlam na te jednorazowki tylko jak glupia zawsze sie meczylam na raty :p

reklama
Do góry