reklama
bada m.
Fanka BB :)
To ja jak Jeżyk co najwyżej oko maznę na wyjście ;-)
MommyTigger
Lay ja spakuję jak się zacznie bo mam tylko jeden. Nie no, chociaż na wyjście się umaluje, nie mam ciśnienia ale jakoś tak wolę siebie ostatnio w makijażu choć tragedii nie ma bez ;-) Podkład mam na tyle trwały ,że ostatnio w ciągu dnia się kimnęłam i nic a nic na poduszcze białej(!) nie zostało, niezły szpachel, co nie?
Mój jak o tej wyprawce usłyszał to padło jedno pytanie - ILE!?
Mój jak o tej wyprawce usłyszał to padło jedno pytanie - ILE!?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini poprawka , myślałam ,że ty masz na 22 a masz na 27
No ja mam na 27go, ale pokazuje mi suwaczek tyle samo, co Tobie, 36tc
gosiane, już się ostatnio licytowałyśmy która trzyma do 15go
Ja też nic do malowania nie biorę, bez przesady
Tylko krem nawilżający i pomadkę na suchą skórę
jenn200818
Ja na co dzień używam tylko kredki do oczu, czasem tuszu jeszcze, więc pewnie tylko to zabiorę żeby na wyjście jakoś wyglądać ;-)
alecta, to ja też miałam taką laskę na patologii (ja leżałam na pato miesiąc przed porodem z powodu odwodnienia). laska blondi, codziennie włosy ułożone jak z salonu, pełny makijaż, paznokcie brokatowe żele, różowa oczojebna koszula nocna i takie misiowe, wielkie, OGROMNE papucie (takie na kształt króliczka czy czegoś). zajebista była i jak ona to robiła rano o tej 6, jak na sprawdzanie tętna nas wołali?! hahaha
MommyTigger
Sprite, kocham takie papcie I ciepłe skarpety <3 Brokatowe pazury nieeee ale icon nails taakkk Po porodzie zaraz się umawiam na nie żeby po połogu pojechać i mieć ładne pazurki ;-)
Nulini bo u mnie się nie przesuwa ;-) Ja mam dzisiaj 36t i 5d. ;-) Tylko co czwartek zmieniam na pełny tydzień.
Jenn ja lepiej nie piszę jak się maluję Eee... baza, podkład, rozświetlacz, róż, bronzer, tusz , fixer i błyszczyk I do tego jaram się bo kupiłam sobie do malowania pędzle hakuro i są zarąbiste :-) Gąbka za dużo tapety mi zjadała jakbym umiała ładnie (wogóle ) oczy malować to pewno i oczy bym malowała Taka pudernica ze mnie
Nulini bo u mnie się nie przesuwa ;-) Ja mam dzisiaj 36t i 5d. ;-) Tylko co czwartek zmieniam na pełny tydzień.
Jenn ja lepiej nie piszę jak się maluję Eee... baza, podkład, rozświetlacz, róż, bronzer, tusz , fixer i błyszczyk I do tego jaram się bo kupiłam sobie do malowania pędzle hakuro i są zarąbiste :-) Gąbka za dużo tapety mi zjadała jakbym umiała ładnie (wogóle ) oczy malować to pewno i oczy bym malowała Taka pudernica ze mnie
reklama