reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta na yt oglądam, NIE WIEDXUALAM ZE MEL B MA PROGRAM NA PS3!!! Jak się nazywa? Masz go? Uwielbiam z nią ćwiczyć bo jest taka mega pozytywna "Yes i can Yes i can" albo "uuu du.pa mnie boli" :)

No właśnie nie mam, ale powiedziałam Ł, że na urodziny chce na PS3 grę z ćwiczeniami i właśnie przeglądałam allegro i mi się mel b rzuciła w oczy.
Cena całkiem spoko tylko zastanawiam się czy ta czy jest coś lepszego.
Opis wydaje się być spoko, bo możesz wybrać czy chcesz tańczyć czy jakieś inne ćwiczenia.

Ej właśnie miałam taki skurcz, że aż mnie kość w pipce zabolała.
Do 2015 zero bzyków :p

Hej:-)

Filipia, Stokrotka trzymam mocno kciuki za Was i za dzieciaczki:-D :-D :-D obyscie szybko dochodzily do siebie:-)

Agulqa super, ze wychodzicie i Robercik w koncu pozna swoj dom;-)

Dziewczyny zycze Wam wszystkim jak najmniej dolegliwosci lub ewentualnie szybkiego rozwiazania:-D

Mi juz czop wylecial 1,5tyg temu a teraz wszystko ustalo i nawet skurczy przepowiadajacych nie mam.. tylko lenistwo i ograniczone ruszanie sie... ale w srode ide do mojej gin, ktora pewnie znow rozmasuje mi szyjke i moze sie ruszy:-)

Agulqa super!!!

Doggi to masz skarb a nie męża :-)

Co do wątku porodowego, to jestem za. Chociaż nie wiem czy dobrze jest czytać jak się jeszcze nie rodziło.. Ja to przez takie różne historie strasznie się bałam, teraz to już po prostu chcę urodzić i nie obchodzi mnie nic innego :-) Może będę należała to tych kobiet, które nawet nie zauważą jak urodzą..

filipamama, stokrotka - powodzenia. trzymam kciuki :tak::tak:

agulqa, super! a wypis możesz odebrać w inny dzień choć rozumiem, że wygodniej byłoby Ci dzisiaj ze względu na odległość od szpitala.

Megami, ja miałam źle zmierzone dziecko przed porodem. no i urodziłam te 4,5kg. ale ostatni etap wcale nie był łatwy i gdyby nie sukces po nacięciu krocza, to pewnie skończyłoby się na nagłej CC. także ja chyba tym razem wolę od razu wiedzieć jak jest, bo choć bardzo nie chcę CC, to jeżeli uda się zmierzyć dokładnie dziecko i wyjdzie, że tym razem mimo, że to dziewczynka też jest taka duża (moja gin mówiłą, że jako druga ciąża, to dziecko prawdopodobnie mogłoby być nawet większe, ale, że to dziewczynka, to ze względu na płeć nie powinno tak się stać. no zobaczymy), to chyba nie będę się zastanawiać. i na pewno nie ze względu na siebie, bo ja mam wysoki próg bólu i w ogóle dużo umiem wytrzymać jak trzeba ;-). ale nie ma co gdybać.

Doggi, no wow! faaaaaajnie się masz! też bym chciała swoją bieżnię :tak::tak: super! niech Ci dobrze służy :tak:

Sprite - a ja nie wiem jaki duży będzie synek bo nikt mi od 30 t.c. nie robi usg. Dziewczyny miały 4 kg a mały od początku duży był według nich. Pewnie 4,5 kg po terminie będzie miał. Nikt nawet o cc nie wspomina u mnie.

Ja od niedzieli mogę rodzić mam dośc robienia sobie bolesnych zastrzyków, brania tabletek i bólu hemoroidów o reszcie zwtkłych dolegliwości nie wspominam. Lekarz dziś powiedział że jestem dzielna i dobrze znoszę ciąże jak na swój wiek i wierzy że mam już dość.

reklama
karpanna, mój gin kazał mi zrobić dodatkowe usg, wiec pewnie bierze takie rozwiązanie pod uwagę, natomiast oficjalnie nic jeszcze nie powiedział. no tak jak mówię-zobaczymy. na razie jeszcze o tym nie myślę.

Do góry