reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny opisy cc też są potrzebne ;-) Bo najgorszy to strach przed nieznanym.

Karpanna kapryśna kobieto hehe :-D Ja tam się cieszę, że jeszcze nic się nie dzieje.

reklama
Megami no niby tak, ale za dużo do opowiadania wtedy nie ma :p
Chyba, że o dochodzeniu do siebie po, bo tak to tylko na stole się leży :p

Jestem gotowa rodzić po skończonym 37. W moczu mam białko ale śladowe ilości. Miałyście też kiedyś? Bo ja nigdy. po 6.01 mam się pojawić z nowymi wynikami moczu u niego.

Jeżyk - i coś dostałaś na to białko? od czego to się pojawiło?

Od jutra zaczynam gotować i zamrażać obiady dla nas będę w połogu tylko wyciągać gotowe.

Zawsze mozna napisac co ciekawego lekarze mowili, np u mnie przy pierwszym byl lipiec, upal i jedna mowila, ze jej pot po dupie leci.
Co do watku to fajny pomysl.

Mi z okazji wizyty chyba skurcze sie uspokoily.

Doggi zazdroszcze prezentu, ja biegac nie lubie ale jakas maszyne eliptyczna bym chetnie przygarnela. A ty na dworzu tez biegasz, czy tylko bieznie preferujesz?

Karpanna- a ile masz tego białka? Nic nie dostalam bo było malo, sprawdziła pozostałe wyniki i były ok, więc żadne leki niepotrzebne. Przy następnym badaniu nie miałam i teraz znowu wyszło, ale tez nic nie dostalam bo reszta wyników super.

Ogólnie jestem za takim wątkiem. Do niedawna chłonęłam takie informacje. Jednak im bliżej terminu, tym samym staram się nie czytać i nie oglądać nic o porodach :-) Wole chyba nie wiedzieć co mnie czeka :-)
Ale chętnie podziele sie info jak bede po :-)

Sylwi do tej pory głównie biegałam w terenie, ale jak już będzie dzieć malutki to ciężko będzie się wyrwać na bieg, a tak bieżnia jest Stachu q bujaczku obok i jechane, niech patrzy od pierwszych dni ze sport to super sprawa :)

reklama
Pierworódkom nie polecam czytać historii o porodach nie potrzebny stres każda z nas jest inna, co dla jednej jest bólem nie do wytrzymania dla drugiej jest znośny.

Jeżyk - to mam jak Ty mało go jest a reszta wyników oki

Aha GBS mam ujemny, 4 lata temu był dodatni. Lekarz kazał mi mieć te wyniki oraz wyniki z gbs dodatnim sprzed 4 lat z córką żeby pokazać w szpitalu. Skąd ja teraz wezmę je po takim czasie i to po przeprowadzce.

Do góry