reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b U nas prezenty pod choinka od rana ale też dobieramy się do nich dopiero po kolacji

Agulqa_b a ty się obijasz coś z tym porodem ;)

LayDeeK ja zrobiłam krokiety, tiramisu, rolade bezowa, sałatkę jarzynowa i sałatkę z ryżem i kurczakiem a teraz biorę się za zupę grzybową :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jeszcze tylko poprasować muszę.
Zupę robię jutro, bo nie mam już gdzie jej trzymać :-/
A grzybowa robię na kolacje na 1 dzień jak teście przyjadą i może zostanie na następny dzień na obiad, a jak nie to zrobię rosół z kaczki.
Kurde nie mogę się moich śledzi doczekać.
Tak zaglądam do tej lodówki i zaglądam, ale się powstrzymuje :-D

Jezyk nie mów mi takich rzeczy, bo mi aż przykro. Moja ma taki dzień, że do kaloryfera chciałabym ją przywiązać:wściekła/y:. A nie ogarnia sprawy z prezentami i Mikołajem więc nawet nie ma na co czekać... A tak w ogóle Mikołaj to jest ulubiony kolega do łobuzowania:-D

U nas prezenty "pojawiają" się pod choinką przed Wigilią, gdy dzieci szukają pierwszej gwiazdki, a otwieranie po kolacji.

Zjadłem dwa talerze bigosu a teraz dopycham sie ciasteczkami mini Hit. Jutro bede zdychac i z wc nie zejdę :/

Jezyk, ale Ci dobrze :)))
Ja chyba wezmę przykład z Twoich dzieci i też pójdę spać.

U nas prezenty tez przed kolacja, a rozpakowywanie po :-)

U nas prezenty przed kolacją sa o po dopiero odpakowywane. Jakbym położyła rano to Jaska cały dzien musielibyśmy odpedzac hehe.

Tasia współczuję, mój był taki męczydu.pa wiec wiem o co ci chodzi. Teraz jest lepiej o tyle ze czasami jest tylko atak histerii który mija szybko.

Ja właśnie sernik piekę, jeszcze ryby tylko musze zamarynowac na noc i prezenty popakowac.

Ja pieluch Happy nie znam wiec nie doradze.

Agulqa_b stawiam ze jutro będzie Robercik z tobą :) dzisiaj może sie przespij jesli nic się nie dzieje.

Doggi bo ja planuje jutro urodzic ;-)

Alecta jedz bo pozniej mozesz nie zdazyc
Ja wczoraj kupilam sobie 4x cole 2l i 2kg pomaranczy
I co go.wno
Nic nie zjem i nie wypije :-(

Jezyk no zobacz jakie grzeczne chlopaki ;-)

Gosiane chwile sie juz kimnelam
Teraz mialam ktg skurcze ok 50-60

reklama
Gosiane ogólnie nie narzekam. Potrafi się zająć sama sobą, ale jak ma "ten dzień' to ciężka sprawa. Choć nie powiem, do 6-7 m.ż dała nam popalić. Pozostaje życzyć Tobie i sobie spokojniejsze egzemplarze:-D

Złośnica śpi więc mogę działać:-)

Do góry