reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jestem i ja. Zupa zrobiona, ryba opanierowana, kapusta pachnie w garnku. Ostatnie zakupy zrobione. Ogólnie w sklepach baaardzo dużo ludzi którzy jakoś dziwnie mnie drażnią.

Jenn ja chyba tez bym zabiła za samo wyciągnięcie. Ok zdjęcie takie tylko dla nas może być.
Ode mnie gość z pracy jak mu się urodziło dziecko to wrzucił cały "reportaż" z porodu na fb...masakra, aż odechciało mi się rodzic.

U nas tez prezenty pod choinkę zawsze były od momentu kiedy dzieci czy jak ja byłam mała szliśmy szukać pierwszej gwiazdki na niebie a po kolacji odpakowywalismy je:)

LayDeek co nie mówisz wcześniej, że porody lecą:p
Jaaa a na TLC porodowka i co tu oglądać:p

Aga ja czekam i czekam, jak by to był i mój poród:p jak się w ogóle czujesz?

reklama
Sprite moja porodowka tez nudna była, pół porodu przespałam :p a drugie pół "grzecznie" mówiłam żeby mi dali spokój bo chce spać a nie żeby mnie masowali czy coś :p

Boże, ja nawet za zdjęcie bym ZABIŁA, a co dopiero za film!!! :szok:
Jedyne zdjęcie z porodówki, jakie mam, to podczas spacerów po pokoju, dla uwiecznienia bębna przed porodem...

U nas prezenty zawsze były wcześniej pod choinką, a rozpakowywanie po kolacji, ale w tym roku pod naszą choinką prezenty otworzymy rano, żeby Młoda zdążyła się wszystkim nacieszyć ;-)

To ha mam jedno zdjęcie, dzuen po porodzie przed wyjściem ze szpitala jsk kol u mnie była :p ale zdjęcie juz nie żyje jak po roku mi je pokazała to się Zalamalam taka spuchnieta na mordzie byłam po porodzie, okropienstwo!

no ja się nie dziwę, że nudy skoro jedna ma znieczulenie, a druga też ciągle leży. ale fajna ma koszulę. też muszę wyhaczyć gdzieś taką czarną ;-)

reklama
Dagi ł za taki reportazmoglby wyprowadzic siez domu ;-)
Czuje sie ok
Wlasnoe sie wykapalam
Boli tylko jak wstaje itp
A tak to w sumie siedze i sie nudze :-D

Sprite u mnie tez nudno ;-)

Do góry