reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

u mnie też wieje okropnie i jeszcze deszczem zacina ,koniec świata czy co ?:-p;-)
mama,babcia i jeszcze kilka osób modlą się aby mnie do szpitala przed świętami nie przyjęli :szok: nawet nie wiedziałam,że taka niezbędna jestem :sorry:

wszystkie choinki piękne i niepowtarzalne,my się nie wyrobiliśmy dzisiaj,ale jutro już będzie i u nas :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Sprite za biało chłopacy zaraz by poplamili ;( choć nie powiem uwielbiam tak wszystko na biało!!

Karpanna dobrze ze mąż do pomocy będzie :) i nie martwić się ją wszystko szykuje a też świat nie czuje jakoś :/

Nulini no teść zawsze mi pomoże o potem tesciowa krzyczy ze w domu pół roku się prosi żeby coś zrobił i nie robi a tu przyjeżdża i zawsze coś mi naprawia :p

Bada w takich sytuacjach rodzina docenia siłę roboczą ;) choć moja teściowa modli Sue żebym w święta zaczęła rodzic bo wtedy ma wolne i będzie mogła na spokojnie zająć się Olą :p juz jej powiedziałam żeby nie liczyła na cud w te święta :p

Doggi, no taki klimat zawsze do świąt pasuje. fajnie, że wigilia u Was. lubię tak rodzinnie. może jak się dorobię kiedys domu, to też zacznę organizować takie imprezy :tak::tak:

reklama
LayDeeK prxy takiej ilości gości to zmywarka dwa razy pewnie będzie iść :p

Sprite pomogą jak pokrzycze ;) choć tesciowa znając życie mi będzie kazała leżeć a ona się wszystkim zajmie, tylko ze mną nie jest jsk z jej córką bo ja tak usiedzieć nie usiedze :p

Do góry