reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini- no nasza trochę staniala bo jak wychodziła to kosztowała ponad 200 zł, a teraz koło 180 się kręci.

Karpanna- bo człowiek jak musi to da radę ze wszystkim :)

Alecta- super!! A to niespodzianka :)

Doggi- ja myślę, że fałszywy :D

reklama
Doggi, weź nie strasz skurczami i macicą tylko chwal się nową fryzurą!!! :tak::tak:

moja koleżanka też zasypiała między skurczami :-D:-D także potwierdzam, że jest to możliwe ;-)

alecta, ale fajnie! no widzisz! jednak coś ten Twój chłop jednak umie zaplanować. a żaliłaś się, że pewnie nie wpadnie na to, że chciałabyś np. kolczyki. a tu tak bez okazji ;-);-)

ja też w końcu zrobiłam te gorące czekolady. wpakowałam w torebki, prezenty na szafie i zapominam o temacie. uffff ;-);-)
WP_20141216_008.jpg

Załączniki

• WP_20141216_008.jpg
    WP_20141216_008.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 53
Karpanna ale mi nie chodzi o dawanie rady
Tylko o to ze ja nie lubie byc sama po prostu

Doggi dawaj, pozniej tylko bada i ja moge sie szykowac :p

A moj ł mnie tak wkurza ze szok
Sama zaczynam sie zastanawiac czy moja agresja nie jest spowodowana zblizajacym sie porodem

Hej hej. Powróciłam
Ciastka i pierniczki dochodza, ja padam na pysk. Z gazem ok.

Co do majtek tez mam jednorazowe.

Buty mamy ugg takie wyciąganie i najwygodniejsze dla mnie, przydały by się jeszcze skarpetki które same się ubierają :p

LayDeek ja nie lubię kokosu, ale np lody wpie.rdzielam codziennie po trzy.

Aqulaq super pudła....ah gdybym umiała sama...Mała daje mi popalic. Ręka mnie smyra na dole, kopie po zebrach, łeb mi pęka, ale przynajmniej powiesił firanki na dole...

Agulqa w firmie robiacej rozdzielnice czy coś takiego :p jest operatorem wykrawarki cnc cokolwiek to znaczy :-D

ALECTA super taki bonus :-)

SPRITE ale super!

DOGGI weź nie zaczynaj :-D

reklama
agulqa, nie mam tego linka. kurde nie zapisałam :-:)-:)-( a historię chrome ma taką beznadzieją, że tylko dzisiejszy dzień mi się wyświetla :-(. ale napiszę Ci czego użyłam na te 3 słoiczki:
200 g mleka w proszku pełnotłustego
100 g kakao
50 g cukru pudru
1 opakowanie cukru waniliowego (właściwie miałam sama go robić, bo kupiłam laski wanilii, ale tak mnie krocze napierdziela, że już nie miałam ochoty stać w kuchni-jak się dobrze czujesz, to po prostu wydłub te nasionka z laski wanilii i zmieszaj z drobnym cukrem do wypieków)
1 mleczna czekolada
1 biała czekolada
pianki

mleko, kakao, cukier puder, cukier waniliowy wymieszałam i przesiałam przez sitko. włożyłam do słoików, na góre dałam wastwę startej białej czekolady, warstwę startej mlecznej czekolady. na to pokrojone pianki JOJO + takie jakieś dziwne podłużne pianki. jakiekolwiek będą ok. najfajniejsze są te oryginalne MINI, ale nie było ich w sklepie, więc wzięłam duże, bo przecież można zrobić je na mniejsze kawałki :).

na słoiku przykleiłam kokardkę + dwie złączone w serce laski - lizaki ;)
tyle ;-)

jezyk, domowej roboty gorąca czekolada ;-)

alecta, no nie czepiaj się! :-D:-D

Do góry