reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dobry ;-)
Mnie od 3 dni głowa nie chce przestać boleć :angry:

NULINI też mam problem z jedzeniem :-/ :-(

AGULQA ah ta Twoja teściowa :-D :-D

MOMMY moja wczoraj też taki popis dawała że myślałam że wyjdzie :p :-D

Miłego dnia ;-)

Dzień dobry dziewczyny !
Was to nie można na chwilę samych zostawić bo zaraz coś się dzieje.
Wchodzę wczoraj nz forum a tu Emilka się pojawiła.
Gochson cudowną niunię masz już przy sobie. I jaka duża dziewczynka.

A u nas się działo przez ostatnie dni. Tzn z nami wszystko dobrze. Ale w końcu przeprowadziliśmy się do naszego mieszkanka :D W piątek pierwsza noc. Oczywiście nie pamiętam co mi się śniło. Za to pamiętam co śniło mi się dzisiejszej nocy. We śnie byłam u lekarza i miałam rozwarcie na 7 cm. A lekarz odesłał mnie do domu ;)

To i mnie nie ominęły kłopoty ze spaniem dzisiaj. Zasnęłam może jakoś koło 2, później jak mój wstawał o 5 to też pobudka. Pospałam jeszcze trochę do tej 7.15 ale bardzo niespokojnie.
Czy te, które mają skurcze to też macie silniejsze? Skurcze robią mi się co raz gorsze. Najgorzej jest po wejściu do samochodu...i jak tu wszystko jeszcze przyszykować jak tu strach by nie urodzić wcześniej?

Ja a raz mam dzień, że jeść nie mogę, a za to następnego pochłaniam wszystko.

Eh kończę pić kawę i biorę się za robotę, bo musze prezenty pokończyć.

A w ogóle chyba porzucimy dietę bezglutenowa.
Gdyby Ł miał od tego łuszczyce to po kilku dniach już coś powinno mu zacząć schodzić, a jemu dalej wyłazi więcej :-/

Ja szczerze mówiąc nie potrafię ocenić bolesności skurczy swoich.. Może dlatego, że nie mam żadnego porównania. Musiałabym mieć ktg w domu i śledzić procenty chyba :-) Natomiast u mnie zdecydowanie odczuwalność wzrosła, dodatkowo pojawił się ból w lędźwiach ale też nie zawsze.

U mnie dla odmiany tak jakby się uspokoiło w tym temacie :-) brzuch jedynie czasem twardnieje ale jako tako skurcze odczuwam bardzo sporadycznie. .za to mały się rozpycha na potęgę!

U mnie nocka w miarę, nie licząc jednej pobudki na siku, mam nadzieję, że to skutek opicia się sokiem przed snem, a nie początek nocnych pobudek na wycieczkę do kibla :wściekła/y:

reklama
Witam i miłego!

Alecta zmiany pewnie szybko by schodzić nie zaczęły, u dzieci przy nietolerancji mleka po 2-3 tyg schodzą nawet... a jak jego samopoczucie bez glutenu?

U mnie brzuch wysoko, ledwo 1 palec wciskam.
Wróciły mi problemy z zasypianiem... Ale to przez to, że młody, gdy tylko się kładę, to zaczyna fikać okrutnie :confused2: A ja zasnąć nie mogę, jak mi ten brzuch skacze.
Muszę ogarnąć przepis na pierniczki, zrobić zakupy i będziemy szaleć z dziewczynami :-D
Ja pierdziu... 20 dni do terminu z om, w ogóle tego nie czuję..... :confused2:

Do góry