reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ale Wy dziewczyny macie już doświadczenie i obycie z dzieckiem.
Ja mam 30 lat, dwa poronienia za sobą i upragnione dziecko w drodze. Boje sie każdej minuty, sekundy. Czy sobie poradzę??? Za kilkanaście dni moje życie zmieni się o 180 stopni.

Alecta super, mi sis obiecala ze kupi ale zamierzam co dwa dni przypominac :p

Gochson super :-) kurcze maluszek juz z Toba, bajka :-)
A corcia jesli sliczna. Jeszcze raz gratki ;*
Mi tez lezki w oczach staja ze wzruszenia ;-)

Mcpearl ja nie mam pojecia ale wlasnie dlatego jutro jade ze zle skierowanie wypisali i badalj nie to co trzeba :-\

Mommy do szpitala ale do dr kujawinskiej

Laydeek ja dzis wypralam torbe i jak wyschnie to tez przepzkuje. Jednak biore jedna wspolna dla mnie i dziecia ;-)

My dzis gadalismy z ł ze moze w swieta sie zacznie a tesciowa wielki lament ze mam czekac do terminu bo wczesniak bedzie
Juz 100razy tlumaczylismy ze od 38tc jest donoszone i w terminie ale ona nie kuma i sieje zamet

Laydeek ja sie boje a jednoczesnie jestem tak podjarana ze hoho

Gochson piękne święta będziecie mieć, już z malutką :-)

Femme nie bądź taka pewna siebie, bo mój też jeszcze może być lutowy :-D Chociaż dzisiaj tak dawał czadu jakby chciał wyjść :szok: Może stwierdził, że popróbuje skoro koleżanka jedna już po 2 stronie brzuszka to on też chce :-D :-D

U mnie znów mały dym był, tym razem o koc :cool2: zabiję tego człowieka na porodówce albo po porodzie. Ale jaki on jest głupi człowiek- mlowię wyprowadź się na pół roku z domu, idź w cholere , rób co chcesz - NIE! :-D :-D

Ja tam panikuję, wszystko mam gotowe ale i tak panika podobnie jak lay. Brzuch mam wysooookooo jak....palucha mieszcze tylko. A śmiejcie się ze mnie ale tego oczyszczania organizmu to się trochę boję. Jak ja dojadę do szpitala jak sikac dupą będę :szok:

:-) bada bardzomi sie podoba Twoj pomysl ja moge byc nastepna :-) stres mnie wykonczy:-\ zobaczymy kiedy pojde do szpitala.
Ja tez nie wiem kiedy brzuch jest nisko a kiedy wysoko:-)
Dziewczyny a jak poznac saczenie wod?

Agulqa też masz wysoko brzuch, chodzi o to ile palcy możesz włożyc między brzuch a piersi ;)

Stokrotka po zapachu, kolorze, konsystencji. Jak siki to przy wysiłku jakims i wiadomo swój zapach i kolor mają, jak śluz to też wiadomo inna konsystencja i kolor ;)

Agulqa_b chodzi o to ze jak kladzuesz rękę na brzuchu od góry od cyckow leżąc na płasko to brzuch jest tam gdzue twarde, z Olą tylko 1-2 palce mi wchodziły między cycki a brzuch a ze stachem całą dłoń na płasko kładę i jeszcze luz

reklama
Do góry