reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
alecta, młody dostał tylko 1. a ja nawet nie wiedziałam, że ten mały kawałek plastiku jest taki drogi! :szok::szok::szok: przesadzają z tymi cenami, serio! przecież za taką kasę można o wiele fajniejszą zabawkę kupić :baffled::baffled: nie rozumiem tego.

Dzień dobry :-)

Dopiero o 11 wstalam :szok: Teraz idę dokańczać śniadanko i siadam robić pierogi.

Kurcze piękne te choinki, ile żywa wytrzymuje? Bo u nas w domu w sumie to ciepło jest.... Żeby nie padła przed świętami :-D

Tak piszecie o fryzjerach to ja poszłam obciąc włosy (które miałam do połowy pośladków) na krótsze, takie do połowy łopatek i laska tak mi je opierniczyła , że sama lepiej bym to zrobiła... czekałam aż odrosną trochę i poszłam pocieniować sobie na całej długośći u jednego fryzjera u nas i zadowolona jestem :-) Jak byłam młodsza to równie długie włosy ściełam od razu na boba :-D:-D:-D Ja wam mówię, dosyć już nakombinowałam w życiu z włosami, wszystkie kolory na głowie miałam (no prócz zieleni, niebieskiego, rózów itp :-D ).

agulqa, no ja niestety nie kupiłam przeźroczystego słoika tylko taki:
WP_20141213_002.jpg

i zastanawiam się jak to będzie wyglądać. ale daję to rodzinie, więc wybaczą. ważne, żeby było dobre :-D:-D:-D

Załączniki

• WP_20141213_002.jpg
    WP_20141213_002.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 33
Jezyk mi nie ładnie w czarnym :-) A wiele pasemek ładnie wygląda na czarnych włosach bo fajnie odbija. Ja z natury szatynka więc.... Ale spoko, zacznę farbować jak siwe będą oby jak najpóźniej :-D

Musze naszemu "pierwszemu dziecku" czworonożnemu kupić prezent ;-)

Ommmommm dobre śniadanko :-)

alecta, ale Tymko będzie miał radochę! fajne są. młody ma takiego zielonego jakiegoś. nie znam się ;-). ale normalna jego cena to było 60 zł, co jest dla mnie nie do pojęcia (po rabacie i przecenie 30 zł, więc ujdzie).

reklama
Sprite dla mnie w ogóle te ceny zabawek to jakaś porażka.
A najlepsze jest jak patrzę na ceny grzechotek, a tam taka pier.doła ponad 30 zł!

Do góry