reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej dziewczyny....cała noc nie przespana, dalej jestem w szpitalu, holeostaza wykluczona, ale w drodze do szpitala dostalam skurczy, które co prawda nie są regularne, ale baaardzo bolesne, wiec leżę sobie poda KTG i odpoczywam, jeśli wszystko będzie ok, to wieczorem wyjdę do domu.

Dagi- trzymaj się i odpoczywaj :)

Miłego dnia dziewczyny.

Ja dziś zabealam się za pranie Franusiowych ciuszkow, mam nadzieje wyrobić się do czwartku bo przyjedzie mama to mi poprasuje :D
Od rana się krece a właściwie nic nie zrobilam, ech jakiś brak organizacji mnie dopadł :p

Karpanna moze po prostu szyjka więcej sluzu wydziela.
Jak sie niepokoich to podjedz na ip.

Wysłałam meza po zakupy, bo dzisiaj strasznie mnie kręgosłup nawala.
Mam jeszcze pierogi robić, zacząć produkcję prezentów, a nic mi się nie chce.
W dodatku suszy mnie jakbym kaca miała.

Wczoraj Ł przyniósł mi z apteki tyle syropow dla Nikoli, że szkoda gadać.
No i oczywiscie 100 poszła.
Eh oby tylko jej pomogło.

Tymkowi nie wiem czy ten antybiotyk cos pomaga, bo dalej ma brzydki kaszel.
Do przedszkola na razie nie pójdzie.
We wtorek mamy iść na kontrolę do pediatry to zobaczymy co powie.
W ogole młody jakiś nie swój jest.
Niby sie fajnie bawi, a za chwilę robi sie strasznie marudny, o byle co płacze i tylko sie tuli.

Karpanna- ja mam mokrą wkładkę jak się przejde chociażby do sklepu. Zmien wkładkę połóż się i poczekaj i zobaczysz czy sucho czy dalej leci.

Jeżyk ja też dzisiaj cierpię na brak organizacji :p
Za to postanowiłam, że jednak zafarbuje włosy hihi.
No, ale to wieczorem dopiero, a zaraz wezmę się za malowanie tacy chyba.

A farbę teraz kupiłam taka

Załączniki

• 1418466595553.jpg
    1418466595553.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 30
hej!

alecta, wyślij mi swojego do mnie, bo mój w robocie i mi brakuje osoby do pomocy. ja go chętnie wykorzystam, a Ty nie będziesz się wku.rwiać ;-) i też muszę się zabrać za te gorącą czekoladę do słoików, ale jakoś mi się nie chce. dobrze, że przynajmniej reszta prezentów już nawet spakowana. a wczoraj wieczorem była jakaś akcja w auchan i jak mój z roboty wracał to kupił młodemu transformersa 30% tańszego. matko, jaka radość! SZOK ;-)

mój młody też cos dziwny. tzn. zachowanie normalne. ale wczoraj gorączka, w nocy gorączka, na razie brak gorączki. nie wiem co jest grane.

Dagi, dobrze, że wyniki ok. a teraz kciuki za wieczorne wyjście :tak:

alecta, pokaż później efekt :tak::tak:

Sprite spoko jak ogarnie co ma ogarnąć to mogę Ci go wysłać :p
Oby młodemu nic sie nie rozwinęło.
My Tymkowi pod choinkę kupiliśmy Transformersy, ciekawe jak zareaguje :D

Dagi trzymam kciuki za szybki powrót do domu.

reklama
Laydeek- ja nie tobilam w żadnej ciąży masażu szyjki, nawet się dotknąć nie dalam i nie byłam nacinana, nawet nie popekalam :) w ciąży nie można być niczego do końca pewnym. Ale masuj, na pewno nie zaszkodzi jeśli robucie to umiejętnie.

Ja nawet nie wiem co to ten thermomix, no ale jak to przyrząd do kuchni to wiele wyjaśnia czemu ja go nie znam :p

Nie wiem jak u was ale u nas już 10 lat temu nie trzeba było pieluszkowac profilaktycznie.

Alecta- ta sama farbę masz co ostatnio czy na coś innego się zdecydowalas?
U nas dwa dni wialo jak cholera, dziś trochę lepiej.
Ooo już widzę kolor, też Fajny :)

Do góry