reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja na razie się nie wypowiadam na temat dzisiejszego dnia, bo jeszcze wcześnie, a nie chce zapeszyć :p

Doggi a zjadlas coś przed wzięciem antybiotyku? W sensie coś treściwego?

Ja dostałam właśnie maila, że moja paczka została wysłana więc jest szansa, że jutro dojdzie :-D

Agulqa ta moja herbata wygląda tak

Kuźwa zdjęcie się nie dodało :-/

Załączniki

• 1418297335754.jpg
    1418297335754.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agulqa_b z Olą to ja tak już ze 2-3 miesiące przed porodem chodziłam jak tykajaca bomba, nie wiadomo kiedy wybuchnie. A wybuchalam często :p wojny o wszystko ze wszystkimi pod koniec ludzie bali się zapytać jak się czuje bo kończyło się na awanturze :D w tej ciąży jestem dziwnie spokojna jak na siebie, bo ja ogólnie furiatka jestem tak dla zasady a teraz spokojna, nie kloce się jakoś bardxo. A ostatnio tobjuz sama siebie przechodzę, nawet kolega T który zawsze mniej podburzal żebym zaczynała Sue z nim kłócić bo to lubi powiedxial ze juz Sue ze mną nie bawi bo ciąża mi coś w głowie porobiła nie tak i w żaden sposób nie może mnie sprowokować :p
Spoko urodze i wszystko wróci do normy.

Mam dość tego rzygania, wszystko mnie boli najbardziej brzuch i krzyż od tego nachylenia :(

Oczywiście nie przeszkodziło mi to przynieść drewna do domu i kartony popalić :p między rzyganiem cis muszę robić.

Alecta zjadłam klasyczne śniadanie, bułkę z wędliną i żółtym serem i wypiłam litra melisy do tego. Muszę iść do sklepu po cole.

ech Laski, ja też jeszcze nie kończę narzekania, bo dzień długi, więc pewnie coś się jeszcze rypnie :wściekła/y:

alecta, no ja też właśnie dostałam info ze sklepów net, że paczka nadana, a do tej pory nie dostałam info od paczkomatu. na statusie przesyłki, że nadana, ale nie wysłana przez paczkomat. święta blisko...

Alecta dzieki za fote

Doggi no mnie szlag trafia
Sasiedzi remont na calego
Tesciowa mnie obudzila
Nie mam prezentow dla niektorych osob wymyslonych i ogolnie wkurzam sie :p

A ja wymyśliłam w końcu co teściowej kupić! Ona lubi gry planszowe różne i zawsze z nami gra i chce jej kupić "kolejkę", super gra nawiązująca do czasów zakupów na kartki :) spoko jest, nie to co Alias ale też super :)

Bada ostatnio coś mi się w głowie porobiło i latam jak nie z młotłą to mopem i ciągle cis muszę robić no usiedzieć na tylko nie mogę, rozpiera mnie normalnie ostatnio.

Ok jak tylko umyje podłogę w kuchni idę pakować torbę do szpitala, mam impuls niepokojący, w postaci silnych skurczy takich innych niż do tej pory. Mimo że wiem ze to nie poród muszę się ubezpieczyć

Ostatnia edycja:
Wyszłam w końcu na powietrze, po tygodniu siedzenia w domu miałam dość. Mała zobaczyła śnieg i chciała go dotknąć. Poza tym mnie już łeb bolał i to mi pomogło. Ale jaką różnicę czuję miedzy tym wyjściem a tydzień temu to szok!
Tak mi ciężko było pachwiny po kilku krokach bolą, brzuch ciąży i bujałam się jak kaczka. Po powrocie czułam ból w dole brzucha i potrzebę parcia. Co jest? Ciekawa jak tam moja szyjka macicy. Może źle zrobiłam że wyszłam ale miałam już dość i moja córcia też.

sprite, ja miałam ostatnio jazdę z paczkomatem, gość wysłał towar i szedł chyba 3 czy 4 dni, ale ostatecznie przywieźli mi paczkę do domu (a paczkomat mam niedaleko) :-D

Doggi, my mamy "Pan tu nie stał" i naprawdę fajna zabawa :-D

Byłam u lekarza, na szczęście pani z rejestracji poradziła mi, o której przyjść, żeby nie czekać i faktycznie weszłam z marszu z korytarza :-D
No więc mam wpis w karcie ciąży i niech się ten zje.bus gin odwali :confused2:

reklama
Ł cos kombinuje. Powiedzial ze mam mu wyliczyc ile by musial zarabiac zebym nie wracala po macierzynskim do pracy tylko poszla na wychowawczy :p

Mi sie dzis niiic nie chce
No zero sil i weny na cokolwiek

W ogole jestem zla.
Bylam w zusie ostatmio i okazalo sie ze ksiegowa zle wypisala doki
Zawiozlam jej i powiedzialam jak maja byc, mama ł odebrala zawiozla do zusu i co, znowu zle
Teraz znow musimy jechac by poprawila
No chyba jaja sobie robi jakoes
W sobote chyba idziemy do innej babki zapytac czy bedzie ksiegowosc prowadzila bo ja nie mam sily ksiegowej pilmowac
No bez jaj, po to jest by robicmi to dobrze skoro siano bierze za to

Do góry