reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b moja mama to samo ona mówi ze poza brakiem okresu i brzuchem to nic nie miała ze gdyby nie to to by nie pomyślała ze jest w ciąży

Jej mama to samo, ale mama taty juz mówi ze źle znosila ale nie miała czasu o tym myśleć no mieli gospodarstwo a tam zawsze masę roboty

reklama
McPearl, jak ja nienawidzę tej reklamy :-D:-D:-D:-D:-D przypomniałaś mi :-p:-p

[video=youtube;iQ8kOE-CDrw]https://www.youtube.com/watch?v=iQ8kOE-CDrw[/video]

Ja tak samo. Latam ze szmat, robię w ogródku, bo liście itp ale to dla mnie w sumie takie normalne, owszem Lubie sobie ponarzekać, że kluje, że boli, że zgaga itp no ale umówmy się, że czasem trzeba. A i wk**** się potrafię jak musze i nic mnie nie powstrzyma taki ze mnie czort. Powaltarzam cały czas memu T ze będę rodzila, płakała a przez łzy on będzie dostawał ze***

Dagi każde czasy mają swoje plusy i minusy.
Kiedyś kobiety mogły więcej czasu poświęcić rodzinie, ale za to często były w tym domu uwiązane.
Teraz mamy więcej swobody, ale czasu dla rodziny coraz mniej.
Ja pracując od 9-17 dzieci widziałam rano jak odwoziłam je do przedszkola i kilka godzin wieczorem zanim poszły spać.
O tyle dobrze, że weekend był wolny, a jak już pracowałam w sobotę to tylko do 13

Doggi moja to samo.
W dzien porodu byla w pracy
Wszystko robila sprzayala gotowala itp
Mowi ze to nie do pomyslenia by takiw mlode dziewxzyny jak ja od poczatku ciazy mialy jakies problemy
O tym ze zajsc sie nie da lub ile to trwa nawet wspominac nie chce
A jak w szpitalu w 8tc bylam i mowilam o krwiaku to oczy wielki
Jak to krwiak w ciazy? O co kaman

Moj brzuch robi sobie dzisiaj jakies jaja
Tak twardnieje ze jestem w szoku
I to non stop
Co chwile mimo ze nic nie robid

Agulqa_b gin mówił ze na tym etapie ciąży twardnienie brzucha wynika z ruchów dziecka nam się wydaje ze brzuch Sue stawia a to macica tak reaguje na najmniejszy ruch naszych malcow

A mi chyba znów szyjka poszła :D bo na wkladce śluz z krwią, coraz większa szansa na normalny poród :D

A ja czuje sie rewelacyjnie. Nic nie boli, brzuch nie przeszkadza. Umylam okna na dole, jutro na gorze. Ciuszki wypralam jutro poskladam:) Moge gory przenosic bo biegam z cora po ogrodzie czy tez dzis zrobilysmy dyskoteke i tanczylysmy. Tydzien temu pograbilam liscie, wyszorowalam na czworaka dywan...jak robie to powiem wam ze sie super czuje a jak mam dzien ze nic to mnie wsio lamie:) Haha musze wiec non stop cos robic;p

Moja happy meal zna:/ Niestety ale podczas wyjazdow zdarza sie zajechac. Dobrze ze to niejadek wiec tylko dziobie. W domu uwazam. Mleko tylko kozie, jaja przepiorcze (po tej skazie juz tak zostalo), mieso swojskie lub z marketu ale z etykietą eko. Warzywa jednak z marketu...bo juz od 3lat robie wlasny ogrodek i zrobic nie moge:p

Nulini moja mama lubi tylko praktyczne prezenty i ja mam tak samo. Uwazam ze dla siebie to sama cos lepiej wybiore wiec po zapoznaniu sie z karcherem wolabym go niz kolczyki (bo i tak nosze od lat ulubione i zadne inne);p

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiekz to ja bardzo powoli wszystko robie i na raty ale też wszystko robie sama okna raz w tyg myje na dole przez psa i Ole :/ drewno co drugi dzień targam sprzed domu do salonu itp z tym ze ja nie czuje się na siłach by to robić ale musze bo jsk nie ja yo.kto. A jestem niecierpliwa i jak chce żeby drzwi były wstawione to chce TERAZ a nie słychać zaraz wiec wstawiam je sama :p

Do góry