reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
A mój mi ostatnio powiedział, że mam mu spakować torbę na odebranie mnie i dziecka ze szpitala. Właściwie to się nie dziwię skoro z Mikołajem przyjechał praktycznie bez niczego...a jak wrócił do rodziców po ciuchy dla młodego to już dla mnie kurtki nie przywiózł, a na dworze ponad -10 :-p

Czy będę złą matką jeśli pozwolę pół dnia siedzieć młodemu przed telewizorem jak siedzi w domu? Sama źle się czuję i nie mam ochoty się ciągle bawić...powiedzcie, że nie wyrośnie mi na jakiegoś degenerata

McPearl, ja też ostatnio nie mam siły (fizycznie) na zabawę z młodym (a siedze z nim w domu, bo jeszcze nie jest przedszkolakiem), więc jak już wykorzystamy czas na tv/gry, to wtedy idą w ruch książki. polecam, bo nie trzeba się gimnastykować przy klockach, autkach, torach itp. tylko można wygodnie na leżąco zająć czymś dziecko ;-). gardło od czytania mi siada ;-)

Ja podziwiam że wy tak dzieciom czas organizujecie :p ja po godzinie max mialam dosyć Nina umiała się sobą sama zająć, boże żeby druga też była takim kochanym dzieckiem :p

jezuuuu ale się nażarłam :szok: ale co ja mam poradzić na to, że uwielbiam gulasz! Do tego buraczki i dla mnie najlepszy obiad pod słońcem! zaraz pękne... chyba muszę się położyć...

torby też jeszcze nie mam spakowanej... hmm chyba nawet torby nie mam bo ta, którą myślałam że zabiorę chyba będzie za mała.
Jakie duże są wasze torby?

Wymęczona jestem...Znów całutki dzień poza domem..... Nie wiem kiedy ja do świąt wszystko porobie... Dzisiaj bym się za to zabrała ale jutro też cały dzień nas nie ma... Ja pierdziele. Jutro jedziemy wybrac pakiet i podpisać tą umowę z pbkm.

reklama
Doggi moj nawet nie wie co spakowalam bo jeszcze by biedny osiwial :p

Ja w zyciu sama bigosu nie robilam :p
Ale za to juztro planuje zrobic zupe czosnkowa
Mniami!

Mcpearl moj pewnientez by nie przywiozl dlatego ja tez bede musiala spakowac wczesniej

Licja ja mam po prostu duza torebke i tam schowalam swoje rzeczy ale chyba przepakuje do takiej od treningow i tam od razu rzeczy dka malucha wrzuce

Do góry