reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A ja torbę dopiero w sobotę w IKEI kupię Nie chce mi się taszczyć do szpitala walizki na kółkach
McPearl
Fanka BB :)
femme, tyle że to nie chodzi o jeden dzień, a właśnie o to by go odzwyczaić, że całymi dniami leci bajka
Stokrotka34
A w Ikei są torby ???
Ja tam biorę moją ukochaną na kołach wszędzie ze mną jeździ A na wyjście to mama mi przywiezie - moja mama jest niezastąpiona :-)!
Ja tam biorę moją ukochaną na kołach wszędzie ze mną jeździ A na wyjście to mama mi przywiezie - moja mama jest niezastąpiona :-)!
femme fatal
Mama Ninki :)
Mcpearl aaaa to zmienia postać rzeczy ja tam jestem zmuszona ograniczać do minimum przez wadę Niny ;-) chociaż u nas bardziej walka z grami na telefonie... Wszystkie koleżanki mają grają i weź tu dziecku zabron -_-
Ja mam taką co jako bagaż podręczny do samolotu się nadaje i musi mi starczyc nowej nie będę kupować
Ja mam taką co jako bagaż podręczny do samolotu się nadaje i musi mi starczyc nowej nie będę kupować
MommyTigger
"Moja" torba już za mną czeka i już kilka rzeczy mam przygotowanych. Spakuję ją lada dzień , póżniej tylko dolożę biustonosz, suszarkę i kosmetyki do pomalowania. Ja mam taka dużą którą mój kiedyś na treningi tachał.
Dziewczyny bigos będę robiła (pierwszy raz) , napiszcie mi mięso podsmażyć czy ugotować? Mam wołowinę i kiełbachę.
Dziewczyny bigos będę robiła (pierwszy raz) , napiszcie mi mięso podsmażyć czy ugotować? Mam wołowinę i kiełbachę.
Ostatnia edycja:
reklama