reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mommy masz zepsuty suwaczek od jakiegoś czasu ciągle pokazuje 33 tydzień :-p

ja nie lubię takich wielkich miast,lubię pojechać do Wrocka ,ale męczy mnie to strasznie,w Warszawie nie byłam :no: ale na wsi zupełnej też mieszkać bym nie chciała,musze mieć szkołę,przychodnie,pocztę,autobus,sklepy jakieś do wyboru :tak: muszę mieć się gdzie ubrać,umalować,połazic spotkac kogoś,pogadać

reklama
Hej dziewczyny. U mnie śnieg....bleh. Noc koszmarna, plecy dają się we znaki. Polozna właśnie wyszła, w sumie spoko, dużo przydatnych informacji, mala znów glowa do góry:/ za tydzień mnie wciśnie na usg...jeśli dalej tak będzie to w 38tyg cc....mam nadzieje, ze jednak się pomyliła a jeśli nie to, że mała się jeszcze obroci. Śmieszne bo dziecko się jeszcze nie urodziło a już jest zarejestrowane w przychodni, szpital tylko dosle później akt urodzenia;)

Ja tu wlasnie mam wszystko pod reka i komunikacja tez jest swietna:tak:

moja szwagierka wlasnie rodzi juz od 4 rano;-) sama mam az gesia skorke, bo to juz tak blisko!

to my nie chcieliśmy nigdy domu,no chyba,ze P by sam wybudował taki piękny dużo drewna i szkła,ja zawsze chciałam mieć takie wielkie mieszkanie w starej kamienicy,wysokie,piękne pokoje,wielki hol :-) marzenie

Ja kiedyś mieszkanku w takim olbrzymim mieszkaniu w starej zabytkowej kamienicy. Mój tata tam mieszkał od urodzenia. Całe mieszkanie prawie 120 m2. Trzy olbrzymie pokoje po ok. 30 m do tego wielki hol i duża kuchnia. Wysokość od podłogi do sufitu ponad 3,5 metra. Każde meble były za niskie. Tylko ogrzewanie było straszne bo trzeba było w piecu palić. A najfajniej wspominam tam piwnicę - prawie lochu to były - uwielbialam chodzić do piwnicy z tatą. Było tak strasznie.
A teraz przeprowadamy się z moim M. do maleńkiego mieszkanka :D
Chciałam się pochwalić że mam nadzieję już mieszkać do weekendu. Więc proszę trzymać kciuki.

Jak to mówiliśmy na studiach: "Poznań jest piękny o każdej porze roku." Ale w samym Poznaniu mieszkać bym nie chciała. Wkurza mnie najbardziej to, że starczy, że źle skręcisz i musisz nadrabiać niezłą drogę by wrócić na odpowiednią trasę. Dla mnei poproszę domek gdzieś niedaleko Poznania :tak:

Jest promocja na Lovelę znowu w Biedrze po 12 zł jakby jakaś potrzebowała.

My kupiliśmy cudny nieduży domek z pięknym ogrodem :) tylko na remont czekamy - pełną parą z remontem mamy ruszyć po świętach :) od zawsze marzyłam o domku z ogródkiem! Dość mam blokowisk...

Alecta
tak myślałam też pochodzę z Włocławka ;)

reklama
Do góry