Sprite Twoja koleżanka bardzo nieodpowiedzialna. Ja po odejściu wód, poszłam wziąć prysznic, ubrałam się i wyszłam. Po 7h od odejścia wód dawali mi antybiotyk bo wzrasta ryzyko zakażenia. Próbowali nawet pobrać próbkę wód do badania ale nie mieli z czego
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
a tak odnośnie wód, to moja koleżanka jest dupna. wody odeszły jej około 23, a ona poszła spać, bo nic się nie działo i obudziła się dopiero po 6 rano. wtedy pojechała do szpitala
Jakby się nic nie działo to też bym tak zrobiła ;-)
Alecta hehehe bleh stara kapucha
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta powiedz zeby lepiej Cie juz wzieli bo zaraz sie porzygasz jak na ciezarna przystalo
Kuzwa mamxskurcz od krzyza
Do tego razi mnke fakt ze jeat jasno w mieszkaniu
Dudni mi w glowie i cierpna mi cale nogi :-\
Kuzwa mamxskurcz od krzyza
Do tego razi mnke fakt ze jeat jasno w mieszkaniu
Dudni mi w glowie i cierpna mi cale nogi :-\
Laski, no ja nie komentuję. każdy robi jak uważa. tu na forum też czasami zdarzają się przypadki, które mnie "paraliżują", czyt. taka Doggi .
ja wiem na pewno, że gdybym ja była w syt. tej koleżanki to od razu jadę do szpitala. nawet nie do godziny. tylko już-natychmiast. ale u mnie wynika to też z tego, że póki co moje wymazy nie są jałowe i potrzebuję antybiotyku, więc ja nie mam na co czekać ;-)
alecta, powodzenia!
ja wiem na pewno, że gdybym ja była w syt. tej koleżanki to od razu jadę do szpitala. nawet nie do godziny. tylko już-natychmiast. ale u mnie wynika to też z tego, że póki co moje wymazy nie są jałowe i potrzebuję antybiotyku, więc ja nie mam na co czekać ;-)
alecta, powodzenia!
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
No każdy przypadek inny, czasem trzeba ;-) Dlatego pisze co sama bym zrobiła, a nie komuś radziła. Ja tam mam czysto ;p a do jakiej flory bakteryjnej moja pi przyzwyczajona jak nie do domowej? W szpitalu wcale nie jest sterylnie
reklama