reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Sprite Twoja koleżanka bardzo nieodpowiedzialna. Ja po odejściu wód, poszłam wziąć prysznic, ubrałam się i wyszłam. Po 7h od odejścia wód dawali mi antybiotyk bo wzrasta ryzyko zakażenia. Próbowali nawet pobrać próbkę wód do badania ale nie mieli z czego ;)

reklama
Jestem i czekam.
Najlepsze jest to, że ten pokój lekarski jest zaraz obok bufetu, z którego je.bie jakąś starą kapustą :-/

a tak odnośnie wód, to moja koleżanka jest dupna. wody odeszły jej około 23, a ona poszła spać, bo nic się nie działo i obudziła się dopiero po 6 rano. wtedy pojechała do szpitala :-D:-D:-D:-D

Jakby się nic nie działo to też bym tak zrobiła ;-)

Alecta hehehe bleh stara kapucha

Alecta powiedz zeby lepiej Cie juz wzieli bo zaraz sie porzygasz jak na ciezarna przystalo

Kuzwa mamxskurcz od krzyza
Do tego razi mnke fakt ze jeat jasno w mieszkaniu
Dudni mi w glowie i cierpna mi cale nogi :-\

Laski, no ja nie komentuję. każdy robi jak uważa. tu na forum też czasami zdarzają się przypadki, które mnie "paraliżują", czyt. taka Doggi :-p:-p:-p:-D:-D.
ja wiem na pewno, że gdybym ja była w syt. tej koleżanki to od razu jadę do szpitala. nawet nie do godziny. tylko już-natychmiast. ale u mnie wynika to też z tego, że póki co moje wymazy nie są jałowe i potrzebuję antybiotyku, więc ja nie mam na co czekać ;-)

alecta, powodzenia!

No każdy przypadek inny, czasem trzeba ;-) Dlatego pisze co sama bym zrobiła, a nie komuś radziła. Ja tam mam czysto ;p a do jakiej flory bakteryjnej moja pi przyzwyczajona jak nie do domowej? W szpitalu wcale nie jest sterylnie :D

Wstrzymaj się, jeszcze się chłopina przyda :-D

Kurde wybieramy się do sklepu, to się młodym akurat coś zachciewa, to siku, to kupa i czekam... :confused2:

reklama
A, bo mnie wkurza, łazi w tą i z powrotem jakby nie mógł na tyłku usiąść, a jak usiądzie to ciągle nogą puka.
No ADHD jak nic.
Oczywiście już 12, a jeszcze nikogo nie ma.
Zapomniałam, że Zus na wszystko ma 30 dni :-/

Do góry