reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
hej!

alecta, też miałam te opakowanie w ręce. ale dla mnie za mocny kolor. aż takich rudych nie lubię. ja właśnie wole te sprane. takie na granicy jakby blondu i rudości. tyle, że ja nigdy takiego nie będę miała, bo najpierw musiałabym rozjaśnić całą łeb na blond. a tak w ogóle, to myslę, że tylko jeszcze raz zafarbuję na rudo i wracam do brązu ;-)

Doggi, po pierwsze też mam taka lukę między cyckami i brzuchem, że moge całą łapę wsadzić. tak jak femme. po drugie - nie daj się na wizycie i kciuki za obrót Stacha :tak::tak::tak:

a tak odnośnie wód, to moja koleżanka jest dupna. wody odeszły jej około 23, a ona poszła spać, bo nic się nie działo i obudziła się dopiero po 6 rano. wtedy pojechała do szpitala :-D:-D:-D:-D

Sprite ja na bank bym nie zasnela i nam polozna mowola ze do godziny po odejsciu wod powinnismy byc w szpitalj

Aaaaa! Kocham moja spoldzielnie mieszkaniowa
Wylaczyli wode wiec chcac nie chcac mam dzien lenia :-D
Zadnwgo prania, zmywania poki co itp itd :-)
Kocham ich, chociaz raz moge powiedzkec ze nic nie zrobilam bo nie bylo wody i nikt nie zarzuci mi ze mi sie nie chcialo :-)

agulqa, no ona jest specyficzna hahahahahahahhaa. ja też bym pojechała do szpitala. nie wytrzymałabym w domu. a ona nie dość, że poszła spać, to jeszcze biegała po domu z tymi wodami, żeby nie zalać paneli tylko na kafelki biegła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mi mówili, że do godziny to z zielonymi wodami (tzn jechać natychmiast, max do godziny być). Z normalnymi przejrzystymi do 12h, a w Skandynawii po odejściu wód to i do 2-3 dób czekają, o ile nie ma innych niepokojących objawów.

Doggi czekamy na gwiazdę hue hue

Agulqa a uprzedzili chociaż o tej wodzie? :confused2:

Witam

Alecta sliczna czapa:tak: powodzenia w ZUSie!!

Sprite super kolor!!:tak: tez taki bym chciala, ale mojemu G sie nie podoba.. ale kiedys go przekonam:-)

Agulqa mi by sie wyjazd meza teraz nie spodobal i tez nie mam tu nikogo kto by mi pomogl... choc musze sie pochwalic, ze moj maz ostatnio chyba zaczail, ze jestem w ciazy;-) i mi pomaga!!:-)

Doggi kciuki za to zeby Stachu sie obrocil:tak:

Sprite niezła ta Twoja znajoma :-D

Ja jakbym zaczęła rodzić to bym się pewnie tak długo zastanawiała czy to to aż główka zaczęłaby wychodzić.
Moja koleżanka jak rodziła w lipcu (drugi poród i oba SN) to dostała mega skurczy, zaczęła już krwawić, a nadal się zastanawiała czy to już :-D

Ogarnęłam się, wyprasowałam zasłony, które zaraz Ł będzie wieszał i czekam na moment wyjścia.
Kurcze tak jak ostatnio się przestałam stresować tak teraz wszystko się we mnie nagromadziło.
Niby wiem, że będzie ok, bo nie mają czego się przyczepić, ale nie zawsze jakaś niepewność w tyle głowy zostaje :-/
Dobrze, że później na zakupy jedziemy to odreaguje trochę :p
Może jakieś bodziaki czy pajace dostanę na promocji w Tesco.

hej

Ja dzisiaj miałam przerwę w spaniu od 4 do 5 :eek:

Właśnie mi mąż napisał, że chyba nie wróci w sobotę z tej delegacji, tylko dopiero za tydzień!!! :-(a jest 1000 km stąd, w Niemczech! Dobrze, że mam rodziców, jakby coś się zaczęło dziać. Dzisiaj tez na wizyty jadę z mamą..

No i cholerka dopiero co skończyłam antybiotyk, trzy dni był spokój z gardłem i znowu mnie zaczyna boleć :baffled: buuuu

agulqa, Megami a co jak mam 2 godziny drogi do szpitala :-p nic tylko mieć nadzieję, że wody będą czyste.

reklama
Hahaha :-D sprite rozwalilas mnie :-D
Chociaz moja mama tez byla madra z mlodym w ciazy
Spala po pracy bo jakas taka slaba byla i budzi sie i mnie wola, mowi ze chyba jej wody odeszly ale pewna nie jest :-D kobieta w 3 ciazy :p oczywiscie zanim wstala, wykapala sie, spakowala torbe to wody odeszly jej ok 15 a do szpitala jechalismy ok 19.30 :-)

Megami tak, ja czytalam wczoraj kartke wchodzac do bloku jak ze szpitala wracalam
Ale mialam na to tak wyrabane ze nawet nie pomyslalam o tym by gdzies sobie nalac wody :p
Zapomnialam i tyle :p
Dobrze, dzien lenia :p

Aob gdyby on byl ciagle na miejscu normalnie mogl jezdzic do biura itp to by nie bylo tematu, ale ze pracuje na dwa etaty tp jakos rozerwac sie w dwa miejsca musi.
Poza tym mi i jemu zalezyxna tym bo z teho lepsza kasa niz z banku no i chcemy by jednak calkowicie sie tym zajal za jakis czas wiec tez nie chcemy tego olac zupelnie
A przez prace on i tak naduzywa swoje "moge"

Alecta kciuki za bezstresowo zalatwiony zus
I za udane zakupki :-)

Do góry