reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Sprite mrrr jaki kolorek
Dzięki dziewczyny :-)
LayDeek jak zostanie mi włóczki to chętnie Ci wydziergam, ale najpierw muszę kocyk dla Lilki skończyć.
Ta czapka w sumie tak spontanicznie wyszła :-)
Sprite pokaż fotę jak Ci ten kolor wyszedł.
Zastanawiałam się nad nim ostatnio.
Kiedyś już miałam tą farbę, ale nakładałam ją na o wiele jaśniejsze włosy niż mam teraz i ciekawa jestem jak na ciemniejszych ten kolor wychodzi.
Położyłam się do łóżka i czuję, że czeka mnie powtórka z rozrywki...
Dobrze, że Ł jutro dzieciaki zawozi, bo ma wolne chociaż o taknie pewnie obudzą no i Nikole będę musiała uczesać.
Jutro po zusie jedziemy do Rzeszowa do Tesco po cześć świątecznych zakupów no i przede wszystkim po lalkę.
Mam tylko nadzieje, że Zus nie zwali mi humoru przed świętami...
LayDeek jak zostanie mi włóczki to chętnie Ci wydziergam, ale najpierw muszę kocyk dla Lilki skończyć.
Ta czapka w sumie tak spontanicznie wyszła :-)
Sprite pokaż fotę jak Ci ten kolor wyszedł.
Zastanawiałam się nad nim ostatnio.
Kiedyś już miałam tą farbę, ale nakładałam ją na o wiele jaśniejsze włosy niż mam teraz i ciekawa jestem jak na ciemniejszych ten kolor wychodzi.
Położyłam się do łóżka i czuję, że czeka mnie powtórka z rozrywki...
Dobrze, że Ł jutro dzieciaki zawozi, bo ma wolne chociaż o taknie pewnie obudzą no i Nikole będę musiała uczesać.
Jutro po zusie jedziemy do Rzeszowa do Tesco po cześć świątecznych zakupów no i przede wszystkim po lalkę.
Mam tylko nadzieje, że Zus nie zwali mi humoru przed świętami...
alecta, bedzie dobrze! Traktuj ich z góry. Ja kiedyś po wypadku w pracy poszłam na kontrole w ZUS. Przyjmowała mnie taka wyniosła lekarka. Ja poszłam bez żadnej dokumentacji, bez niczego. Wyszłam z uśmiechem bo przyznała mi 1% uszczerbku na zdrowiu ( choć w sumie nic mi nie było). Było ok :-)
kasiekz
Fanka BB :)
Sprite wow!
Jezyk nie jestes sama. Lubie loreal i kolor wychodzi cudny ale na krotko. Garnier za to trzyma sie i trzyma jak to farba powinna
Alecta zdolniacho!
Emilchen moja sąsiadka miala przetaczaną krew-ta od blizniakow i mowi ze wsio Ok. Moge spytac o szczegoly jak chcesz
Jezyk nie jestes sama. Lubie loreal i kolor wychodzi cudny ale na krotko. Garnier za to trzyma sie i trzyma jak to farba powinna
Alecta zdolniacho!
Emilchen moja sąsiadka miala przetaczaną krew-ta od blizniakow i mowi ze wsio Ok. Moge spytac o szczegoly jak chcesz
Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 656866
alecta, sorry za mało estetyczny widok, ale włosy są pogniecione od gumki i zmasakrowane suszarką. zdjęcie przy stucznym świetle, ale prawdopodobnie podobny efekt będzie na słońcu. mój naturalny kolor to chyba taki średni brąz. ale farbe nakładałam na już farbowane włosy.
alecta, sorry za mało estetyczny widok, ale włosy są pogniecione od gumki i zmasakrowane suszarką. zdjęcie przy stucznym świetle, ale prawdopodobnie podobny efekt będzie na słońcu. mój naturalny kolor to chyba taki średni brąz. ale farbe nakładałam na już farbowane włosy.
Załączniki
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Alecta super czapka! Powodzenia w zusie...
Sprite ładny kolor :-)
Doggi ja to częściej mam zgagę po jabłkach niż pomarańczy :-) ale jadam słodkie jabłka, pewnie dlatego...
Heh moja apka ciążowa każe mi spakować dokumenty do szpitala :O
Sprite ładny kolor :-)
Doggi ja to częściej mam zgagę po jabłkach niż pomarańczy :-) ale jadam słodkie jabłka, pewnie dlatego...
Heh moja apka ciążowa każe mi spakować dokumenty do szpitala :O
Ostatnia edycja:
reklama