reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Gratki wygranych w konkursach :tak:
Ja się w końcu zebrałam i spakowałam do szpitala... prawie, ale chyba muszę to na dwie torby rozdzielić, nie wiedziałam, że tego tak dużo :sorry2:
Elutka ja mam contour plus właśnie i chyba co raz mniej krwi w palcach do mierzenia tego cukru :crazy:
Drugie pranie już mi się suszy, obiad na szczęście z wczoraj, karpatka czeka na zrobienie, no i uprasować to, co się suszy - w szczególności pościel i ubranka maleństwa... :happy:
Zwariować można dziewczyny z tymi wózkami i z tymi fotelikami :angry: Wózek i fotelik kupi mi mama, ale nie chcę jej jakoś specjalnie na koszty narażać, nastawiona byłam na Camarelo Carera 3w1, ale trochę mi szkoda kasy. Oglądałam wczoraj x-landery używane i ewentualnie nowy fotelik maxi cosi, no totalny brak zdecydowania. Jak tak dalej pójdzie, to nie będę miała w czym Mai ze szpitala przywieźć :sad:

reklama
femme, gratki!

o ludzie, ale wkurw dziś miałam. ale już mi przeszło. teraz mnie gardło napierdziela i głos straciłam, bo przeczytałam młodemu tonę książek. a wykończyła mnie pieprzona pchła szachrajka prawie na jednym wdechu :baffled:

jezyk, ja dziś też pierogi ;-)

Unita- w najgorszym wypadku prxywieziesz na rękach ;)

Coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomnialam. Ożarlam się i odpoczywamy bo na 17 na trening.

Emilchen, zdrówka....
Jezyk, noo... mam ok 30 km do szpitala drogą szybkiego ruchu, więc nad fotelikiem panikuję najbardziej :-p W sumie jeszcze nie wiem do którego szpitala wybieram się rodzić, ech...

Agulqa brawo!:tak: kolejna szczesciara:-)

Unita co do fotelika to tez mam dylemat jaki kupic, bo my duzo jezdzimy, a do tego jakos na wiosne planuje podroz z malym na Dolny Śląsk, wiec fotelik musi byc odpowiedni..

Unita a TY wcinasz tą karpatkę ? tak mi się chce słodkiego że nie wyrabiam od dwóch dni :( ja mam ten sam gloukometr,

Dziewczyny a my mamy starego opla Vectra kombi i tam foteliki nie pasują bo kanapa jest zbyt pochyła, problem mamy :-(

Hej ho, ja dopiero co do domu wróciłam. Od rana poza nim. Wybrałam się na wykład w Akademii dla mam ;) Miałam nie iść, bo katary i ogólnie tak cieplutko rano w łóżku było, ale się przemogłam. Teraz odgrzewamy zupkę, mężowi na szybko obiadek za chwilę, choć i tak przyjdzie pewnie wieczorem... A sobie zaraz robię gorącą czekoladę :-D:-D:-D

reklama
Stokrotka przez telefon przedłużałaś?
Weź przeczytaj czy do tego nie będziesz mieć rat naliczanych, no i umowa zapewne na 36 m-cy...
T-Mobile niestety lubi takie cyrki robić, już wielu moich znajomych się tak nacięło.

Firanki się wyprały, kuchnia wysprzątana i nawet piekarnik umyłam, pokój i łazienka też.
Jeśli chodzi o pokoje dzieciaków to ogłaszam kapitulacje, bo ich się nie mogę doprosić o sprzątnięcie zabawek, a ja już nie mam na to siły.
Mogę prosić, drzeć się, grozić i i tak w du.pie mają:wściekła/y:
Umyje jeszcze tylko podłogi i fajrant na dzisiaj:-)

Do góry