reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Gratki wygranych w konkursach :tak:
Ja się w końcu zebrałam i spakowałam do szpitala... prawie, ale chyba muszę to na dwie torby rozdzielić, nie wiedziałam, że tego tak dużo :sorry2:
Elutka ja mam contour plus właśnie i chyba co raz mniej krwi w palcach do mierzenia tego cukru :crazy:
Drugie pranie już mi się suszy, obiad na szczęście z wczoraj, karpatka czeka na zrobienie, no i uprasować to, co się suszy - w szczególności pościel i ubranka maleństwa... :happy:
Zwariować można dziewczyny z tymi wózkami i z tymi fotelikami :angry: Wózek i fotelik kupi mi mama, ale nie chcę jej jakoś specjalnie na koszty narażać, nastawiona byłam na Camarelo Carera 3w1, ale trochę mi szkoda kasy. Oglądałam wczoraj x-landery używane i ewentualnie nowy fotelik maxi cosi, no totalny brak zdecydowania. Jak tak dalej pójdzie, to nie będę miała w czym Mai ze szpitala przywieźć :sad:

reklama
femme, gratki!

o ludzie, ale wkurw dziś miałam. ale już mi przeszło. teraz mnie gardło napierdziela i głos straciłam, bo przeczytałam młodemu tonę książek. a wykończyła mnie pieprzona pchła szachrajka prawie na jednym wdechu :baffled:

jezyk, ja dziś też pierogi ;-)

Unita- w najgorszym wypadku prxywieziesz na rękach ;)

Coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomnialam. Ożarlam się i odpoczywamy bo na 17 na trening.

Emilchen, zdrówka....
Jezyk, noo... mam ok 30 km do szpitala drogą szybkiego ruchu, więc nad fotelikiem panikuję najbardziej :-p W sumie jeszcze nie wiem do którego szpitala wybieram się rodzić, ech...

Agulqa brawo!:tak: kolejna szczesciara:-)

Unita co do fotelika to tez mam dylemat jaki kupic, bo my duzo jezdzimy, a do tego jakos na wiosne planuje podroz z malym na Dolny Śląsk, wiec fotelik musi byc odpowiedni..

Unita a TY wcinasz tą karpatkę ? tak mi się chce słodkiego że nie wyrabiam od dwóch dni :( ja mam ten sam gloukometr,

Dziewczyny a my mamy starego opla Vectra kombi i tam foteliki nie pasują bo kanapa jest zbyt pochyła, problem mamy :-(

Hej ho, ja dopiero co do domu wróciłam. Od rana poza nim. Wybrałam się na wykład w Akademii dla mam ;) Miałam nie iść, bo katary i ogólnie tak cieplutko rano w łóżku było, ale się przemogłam. Teraz odgrzewamy zupkę, mężowi na szybko obiadek za chwilę, choć i tak przyjdzie pewnie wieczorem... A sobie zaraz robię gorącą czekoladę :-D:-D:-D

reklama
Stokrotka przez telefon przedłużałaś?
Weź przeczytaj czy do tego nie będziesz mieć rat naliczanych, no i umowa zapewne na 36 m-cy...
T-Mobile niestety lubi takie cyrki robić, już wielu moich znajomych się tak nacięło.

Firanki się wyprały, kuchnia wysprzątana i nawet piekarnik umyłam, pokój i łazienka też.
Jeśli chodzi o pokoje dzieciaków to ogłaszam kapitulacje, bo ich się nie mogę doprosić o sprzątnięcie zabawek, a ja już nie mam na to siły.
Mogę prosić, drzeć się, grozić i i tak w du.pie mają:wściekła/y:
Umyje jeszcze tylko podłogi i fajrant na dzisiaj:-)

Do góry