reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta u mmie tez tluszcz :-D i kupilam sobie getry ocieplane a jednak w pomieszcze iu czy samochodzie za cieplo w nich :-D

Edit
Pochwale sie
Pierwsza tura prasowania za mna.
Zdecydowanie najwiecej mam pajacy a najmniej body na krotki rekaw

Ostatnia edycja:
cicho, na razie mimo tych chyba 18 kg spodnie mi nie pękły, jak to miało miejsce w pierwszej ciąży z rozmiarem 38. tylko teraz mam 38 z c&a, a wtedy z h&m i pewnie h&m ma mniejszą rozmiarówkę. jest nadzieja, że dotrwam w nich do porodu :-D:-D:-D

Mi nieraz też w brzuchu tak trzeszczy , dziwne uczucie i nie wiadomo skąd :-D

Co do spodni to ja jedne kupiłam ciążowe i tak w nich latam , rozmiar S :shocked2: A pierwsze co to szczapiłam M ale bym się w nich utopiła :-D Nie powiem, po praniu masakra je założyć no ale powiedzmy, dzinsy mają to do siebie ;-) Jeszcze jakies leginsy chciałam sobie teraz kupić do latania kryjące ale u mnie nie ma gdzie :confused2:

Mommy ma kupilam w chinczyku
Na te kilka tygodni uznalam ze nie ma co szalec

Nie wiwm czy wstawialam
W kazdym razie moze to zdjecie poprawi komus humor :p

Załączniki

• 1417126866376.jpg
    1417126866376.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry