reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta u mmie tez tluszcz i kupilam sobie getry ocieplane a jednak w pomieszcze iu czy samochodzie za cieplo w nich
Edit
Pochwale sie
Pierwsza tura prasowania za mna.
Zdecydowanie najwiecej mam pajacy a najmniej body na krotki rekaw
Edit
Pochwale sie
Pierwsza tura prasowania za mna.
Zdecydowanie najwiecej mam pajacy a najmniej body na krotki rekaw
Ostatnia edycja:
cicho, na razie mimo tych chyba 18 kg spodnie mi nie pękły, jak to miało miejsce w pierwszej ciąży z rozmiarem 38. tylko teraz mam 38 z c&a, a wtedy z h&m i pewnie h&m ma mniejszą rozmiarówkę. jest nadzieja, że dotrwam w nich do porodu
MommyTigger
Mi nieraz też w brzuchu tak trzeszczy , dziwne uczucie i nie wiadomo skąd
Co do spodni to ja jedne kupiłam ciążowe i tak w nich latam , rozmiar S A pierwsze co to szczapiłam M ale bym się w nich utopiła Nie powiem, po praniu masakra je założyć no ale powiedzmy, dzinsy mają to do siebie ;-) Jeszcze jakies leginsy chciałam sobie teraz kupić do latania kryjące ale u mnie nie ma gdzie
Co do spodni to ja jedne kupiłam ciążowe i tak w nich latam , rozmiar S A pierwsze co to szczapiłam M ale bym się w nich utopiła Nie powiem, po praniu masakra je założyć no ale powiedzmy, dzinsy mają to do siebie ;-) Jeszcze jakies leginsy chciałam sobie teraz kupić do latania kryjące ale u mnie nie ma gdzie
agulqa_b
MommyTigger
Agulqa ale takie z panelem na brzuchol? Bo takich szukam.
Skądś znam to miejsce Ale watogłowego człowieka 1 raz widzę ;-)
Skądś znam to miejsce Ale watogłowego człowieka 1 raz widzę ;-)
reklama
agulqa_b
Mommy maja meeega szeroki pas. Taki ze ja je naciagam na caly brzuch. Ale nie sa typowo ciazowe