reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja mam z h&m ciążowe dwie pary jeszcze dobre 36 rozm jedne 38 ale za duże są

Ja tam w normalnych legginsach chodzę na brzuch naciągam, nic się nie pruje haj lajf ;)
Musze tylko takie grube rajty se kupić bo wszystkie shelman mi zniszczył radością na mój widok :/

Tak mi się spać chciało a położyłam się i mi przeszło... Super hiper ekstra

reklama
Cześć dziewczyny :) Ja się zbieram na badania właśnie.

Ja sobie kupiłam takie ocieplane leginsy ciążowe i są świetne, a już prawie od początku noszę spodnie ciążowe z h&m jak Doggi ;-)
Udanego dnia! Matko jaka jestem śpiąca..

Ja na co dzień latam w legginsach ocieplanych, ale nie ciążowych.

Spodni kupiłam dwie pary (używki, bo na co mi nowe na 3 miesiące :baffled:) i jedne materiałowe z H&M rozmiar 38, a drugie jeansy z H&M rozmiar 40 i w jeansy ledwo wchodzę, a materiałowe są ok :wściekła/y:

Do pracy kupiłam sobie w lumpie spódniczkę mini za 4zł, rozmiar 40, która będzie do wyrzucenia, bo za duża, ale na brzuch idealna :-D

...

Tyle mam do powiedzenia o mojej nocce.... 2h snu na co komu więcej...

Oczywiście przez te dwie godziny zdążyłam mieć sen jeszcze bardziej durny nuż zwykle....
Leżałam.z T na trawie w ogrodzie on coś tam mnie bajruje a sąsiad przychodzi i mówi "jedz do szpitala, pępowina ci wisi między nogami" wiec ja biegiem po kartę ciąży i wszystkie badania i Z BUTA DO SZPITALA CAŁKIEM SAMA...

W szpitalu spotkałam zaplakana Sprite, która odwiedxala siostrę, która zwichnela rękę!
Ja czekałam sto lat aż mnie przyjmą mimo że pępowina między nogami w końcu przyjęli i mówią "musi pani jechać do tego drugiego szpitala" - ch.uj ze w zgc tylko jeden jest... Wiec znów sama z buta poszłam jak dotarłam, to porodowka wyglądała jak w krajach 3ciego świata i na małej sali takiej dwuosobowej było ze 20 rodzących z mezami trochę tłum... Oczywiście wszyscy mieli we mnie wyje.bane i zaczęłam w końcu krzyczeć żeby ktoś mi pomógł bo mam pępowine między nogami... To jedna pigula łaskawie powiedziała "połóż się na patologi na 10tym piętrze na obserwacje" i poszłam położyłam się sama po stu latach przyszła lekarka i pyta który tydz a ja Mówie ze dopiero 33 skończony a ona na to "to co nam pani głowę zawraca, trzeba bylo zostać w domu i czekać aż się urodzi....

Ręce mi opadły. Co za sen Przegięty?!

Jeny Doggi odstaw dragi, bo takich snów to nawet ja nie mam :-D

Mi się nawet dobrze spało po wczorajszej kąpieli.
Jeszcze muszę tylko przeżyć dzisiejszy dzień z potworkami i jutro po południu już Ł będzie w domku :-)

Nikola od samego rana wzięła się za sprzątanie swojego pokoju... Gdzie to napisać? :-o

Ja ostatnio mam same takie dziwne sny, wczoraj np dostałam krwotoku i tez nikt nie chciał mi pomóc "ma pani czas jeszcze" wtf

Alecta ja zasnęłam o 4tej a o 6tej ola przyszła "dzuen dobly mamusiu i tatusiu, już się wyspalam" myślałam że ją ukatrupie!

No moi łaskawie wstali o 7.45 :p
Chociaż mogliby pospać trochę dłużej, nie obraziłabym się ani troszkę.

Myślę co na obiad wykombinować, bo lodówka powoli świeci pustkami, a do sklepu nie pojadę, bo nie będę z siebie pośmiewiska robić.
O już wiem LENIWE :-D
Twaróg mam, mąkę, jajka masło i cukier też :-D
Jupi :-D

Ja nie kupilam zadnych ciazowych
Mialam zamiar, przymierzylam z 10par i zadne mi mie pasowaly :-[

Doggi jaki sen. Masakra :p

Alecta moj ł wraca dzis ok 21 :-) ale w pon znow jedzie :-(

reklama
hej!

Doggi, LOL :-D:-D:-D:-D

jenn, fakt z tą słuzbą zdrowia :rofl2:

ja sama zmusilam się do wcześniejszej pobudki, bo jadę mame zawieźć do fryzjera, a młody zawsze śniadanie męczy ponad godz., więc żeby sie wyrobić trzeba było sie obudzić, pfff

miłego dnia!

Do góry