reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Cześć laski.
Ja pierdziu ale dziś zimnica. Odprowadzilam chłopaków na autobus i teraz wracam pod kołderkę.
Piotrek wczoraj robił przemeblowanie w sypialni żeby łóżeczko gdzieś wcisnąć i przed świętami jeszcze będzie malował. Mam wybrać kolor. Wrrr nie znoszę tego, niech bierze pierwszy z brzegu i już.

Agulqa- super lekarz, naprawdę przywraca wiarę w ludzi.

Alecta- to mówisz dzieciaki mają dziś wagary ;)

Moi poszli, Cypek ma w przedszkolu andrzejki i wziął kapelusz i pelerynę czarodzieja, więc dziś chętnie szedł.

Gosiane- super że siurek się ładnie zagoil.

Nulini- ooo tak mój mały też dostaje wariacji jak się przygarbie, od razu kopie :p

Ja wczoraj prawie nic nie jadłam, dziś pewnie też nic nie zjem bo od rana mi żołądek ściska.

Jenn- trochę wyrozumialosci, Twój mały jak pójdzie do szkoły też będzie ćwiczył i chyba go do lasu nie wygonisz co? ;) uroki życia w bloku :p

Doggi- co bralas przed snem? Tylko magnez? :D

reklama
Jeżyk u nas wczoraj była zabawa andrzejkowa, ale bez przebieranek.
Dlatego się poświęciłam i przecisnęłam się jakoś w tym złomie, ale dzisiaj powiedziałam, że no way.
Tylkobteraz nie wiem czy moje plany nie leśną w gruzach, bo miałam mieszkanie posprzątać przed przyjazdem Ł, a przy potworkach różnie z tym bywa...

Dobry! Ziiimno...
Doggi co ty bierzesz kobito?.sen masakra jakas..
Mi się snily Stany Zjednoczone i jakieś centrum handlowe tam
Doggi wykrakalas mi tą czkawke wczoraj i palilo jak ch.lera..
Sprite ja miałam wczoraj osobistego fryzjera w postaci męża ;-)
Ja też właściwie cały czas w legginsach śmigam, najwygodniej :-)
Alecta wow:-) młoda robi porządki przedświąteczne, że tak od rana?

Elutka, bo ona miała w tym interes.
Wczoraj jej powiedziałam, że jak będzie porządek w pokoju to włączę jej Gumisie, bo dawno nie oglądała, no i drugi powód to latająca lalka, na którą się napaliła bardziej niż szczerbaty na suchary, a wie że Mikołaj patrzy czy jest grzeczna ;-)

A mi się za to tyłka z łóżka ruszyć nie chce, ale powoli trzeba się ogarniać.
Chociaż za sprzątanie kuchni się na razie nie biorę, bo jak będę robić leniwe to i tak wszędzie mąka będzie :p

Jeżyk podziel się :-D

reklama
miłego piąteczku :happy: nie mam dziś czasu :-p byłam z rodzicami z 3 klasowej robić paczki na mikołaja,a teraz umyłam włosy bo zaraz jadę na pogrzeb ,zmarł kuzyn mamy,nie wypada nie iść,ale zmarłego nie będe oglądać,zresztą nigdy tego nie robię jak nie musze

Do góry