reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
agulqa, jeee, sprawa ślubu się sama rozwiązała :-D

Doggi, Ty to chwili spokoju nie masz :-D Ja ostatnio wyciągałam z siebie mega gęstego i długiego gluta i aż się zastanawiałam, czy to sławetny czop :-D

Cholera, jutro w lumpie wyprzedaż po 4zł i nie wiem, czy jechać...

Jezyk omnomnom :)

Ja się biorę za kopiec kreta, sam się nie zje :D

A mój Stachu dziś kopie niżej i mocniej nuż zwykle co boli strasznie, bo każdy jego kop w moje krocze kończy się tym ze ląduje na kolanach, taki odruch zaraz mam. Ale pamiętam ze jak Ole rodziłam to tez co skurcz to ja byłam na kolanach cxy chciałam czy nie

A ja sobie zrobiłam wielką muffinę :-D tzn z przepisu na muffinki z serkiem mascarpone zrobiłam normalne ciasto, coby się nie rozdrabniać :p

Mój młody dziś okrutnie na szyjkę się pcha, do tego cały dzień skurcze bh, ale to nic w porównaniu z biedną Doggi :-)

Doggi, kopiec kreta. jak ja go uwielbiam! podziel się :tak::tak:

Laski suszarkowe (te które suszą w suszarkach bębnowych) - czy prasujecie ubranka niemowlęce po suszeniu? ja generalnie jestem za prasowaniem, ale tak myślę, czy trzeba skoro potraktowane były temp. w pralce, detergentem i do tego temp. w suszarce? dodam, że to nie są ubrania z lumpka ani od innych ludzi (tzn. są, ale juz przechodzone prze mojego syna). hmm... ?

przypomniało mi się, że jutro muszę nasikać z rana do kubka i zanieść do badania. nie lubię tego :baffled:

Kuźwa wypiłam melise z 3 torebek i moje skurcze du.pa, a nie się wyciszyły.
Normalnie leżę i czuję nacisk na szyjkę :-/
Jeszcze 61 dni...

Alecta ja też z melisa siedzę juz chyba 10 wypiłam o tez nic najgorsze jest kłucie w kroczu bo teraz to nie jest kłucie a już normalny ból jakby mi ktoś nóż wbijał ;( jeszcze 55dni

reklama
Do góry