reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Sprite ma większość staram się na lewej stronie prasować a raczej tatuś ;-)
Mommy ja bawełniane pierwszy raz w 60 pralam,później już będę pewnie w 40 prac

Elutka to już sama nie wiem jak prać :sorry2: Nie chciałabym poniszczyć ubranek, nowe są wszystkie tzn. ze sklepu, z lumpka dostalam 2 siateczki to te w 60 na pewno wypiorę. No i prasować to będę wszystkie ;-)

Ja nowe normalnie w 40 zawsze prałam z dodatkowym płukaniem bez żadnych płynów.

Kuźwa zaraz mnie szłam trafi na to moje spanie :-/

Witam wieczorkiem. Musiałam nadrobić cały dzień bo jakoś fatalnie się czułam. Prawie cały przeleżałam w łóżku. Mam nadzieję, że jutro będzie już w porządku. Jedyne co mi się udało dzisiaj zrobić to wykorzystać kupon z allegro i zamówiłam sobie buty, piżamę i leginsy ciążowe ocieplane. Mam nadzieję, że wymiary się zgadzają z podanymi na aukcji.

Doggi no Ty to się masz. Mi w poprzedniej ciąży też tak leciało przez jeden dzień ale gin nic nie stwierdził. Jakby Ci się to utrzymało to lepiej pojedź na IP.

Nulini a Tobie w pierwszej ciąży czop nie odszedł?

Aob ten lek na żylaki można w ciąży?

Wszystkim cierpiącym życzę by dni leciały jak najszybciej :)))

Ja wszystko piore w 40 bo u mnie gotowanie nie dziala a opcji na 60 nie ma :-D ale piore dwa razy
Najpierw normalne porzadne pranie a pozniej w dzidziusiowym plynie

Dawno mnie tu nie bylo ale nie jestem w stanie tyle wątkow ogarnąc z 2,5 latką w domu. Wybaczcie.

Sprite po suszarce nic nie prasowalam. Absolutnie to bez sensu. Są miekkie i potraktowane ju wysoką temperaturą suszenia. Basta:)

Doggi ja tak mam. To strasznie irytujace ze gatki mokre. Jak za duzo chodze to zaraz leci taka 'gesta woda' jak zaschnie na czarnych majtkach to zostaje slad bialego. Wg gina wsio OK. Tak ma byc i dobrze ze nie gesty zoltawy a wodnisty.

Moomy ja zas kolory piore w 40 a biale w 60:)

Sylwii Doggi ja tez. I lapalam sie za grzejnik ktory wisial obok lozka.

Do prania ciuszkow niemowlecych dodaje olejek lawendowy bo dziala odkazająco i bakteriobojczo. Do pojemnika na plukanie 7kropelek:) Wzielam to od Reni Jussis czy jak jej tam:p

Ostatnia edycja:
Elutka a sama nie wiem czy jakieś choróbsko czy to tylko ciąża. Czułam się jakby mnie ktoś walcem przejechał, łamało w plecach i cały czas bym spała. Teraz na szczęście już lepiej :)))

KasiekZ powiedz jak się skończyło z tymi Twoimi przeciwciałami bo coś chyba przeoczyłam.

Mój mąż mnie rozłożył na łopatki przed spaniem. Mały się rozpychał i Jarosław stwierdził, że sprząta...

Ostatnia edycja:
reklama
Aza zebym ja sama dokladnie rozumiala o co chodzi z tymi moimi przeciwcialami:)Na wypisie ze szpitala mam wpisane podejrzenie konfliktu serologicznego ale wowczas przeciwcial nie mialam bo sprawdzali. Ponoc są to tylko przeciwciala wszczepione wraz z immunoglobiną antyD ktorą dostalam w 14tc i tak dlugo sie utrzymują. Po dokladnych badaniach nic bobasowi nie zagraza. A reszty nawet nie pisze bo zawile te nazwy, grupy przeciwcial i fenotypy. Wazne ze wsio OK. A mlody po prostu odziedzyl grupe tatusia +.

Moj tez wierzga jak kon na rodeo. Ja spac nie moge bo wstalam o 10.00 rano a potem mialam jeszcze godzinną drzemke popoludniu z corą.

Do góry