reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi, jak się martwisz to lepiej jedź, a jak chcesz colę to w Biedrze jest cherry 1,75 za niecałe 4 zł :-p:-p;-);-);-)

ciekawe czy ddtvn przyjedzie w weekend do mojej pracy. jakby co to pomacham Wam do kamery :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Aza - a czy te żylaki na wargach można samemu zobaczyć bo oprócz tego że nieziemsko bolą mnie hemoroidy to jeszcze na wargach mnie boli, zabacze je w lusterku? Czytałam że jak pękną w czasie porodu to będzie spokój. Moje hemoroidy nie krwawią a powinny bo mam jakies zakrzepowe i wtedy poczułabym ulgę.

Dzieńdoberek ;-)
Ale miałam wściekły poranek :-D i dopiero później sobie przypomniałam czemu ! :-D
Śpię sobie i śnił mi się jakiś wypadek samochodowy już szczegółów nie pamiętam i nagle słyszę telefon zegarek 6 rano mąż dzwoni :szok: no to ja już zawał bo byłam pewna że dzwoni że miał wypadek :no: a on o 6 rano mnie budzi żeby powiedzieć że zapomniał włożyć Ninie pod poduszkę pieniążka za zęba :-D:-D:-D

DOGGI - haha już to kiedyś widziałam :-D genialny demot :-D :-p jedź a co będziesz się nie potrzebnie martwić ;-)

BADA - wow ale masz dużego synka ! :-)

NULINI - :dry:gorszy dzień miał czy co ? on chyba bardziej ciążowe humorki ma niż ty :-D

GOSIA - o kurcze nie zazdroszczę jelitówki ...u nas w szkole też była plaga ale nas nie złapało na szczęście

ALECTA - taka pogoda ;-) ja ogarnęłam i też pod kołdrę wskoczyłam :-D

SPRITE - o nie ty śniegiem nie strasz ! :-p a czemu ma tvn u was zawitać ? ;-)

GOFEREK - dobre wieści od rana :-)

W kwestii prezentów to ja jestem niemal pewna, że kolczyki dostanę, bo w sobotę złamał mi się bolec od kolczyka, który dostałam od męża rok czy dwa temu...

Doggi mój lekarz powiedział, że mam te żylaki ale nie jest jeszcze bardzo źle. Mówił, że laski przychodzą z meeeega warami i to jest niebezpieczne przy SN bo może dojść do krwotoku. Co do szpitala to może lepiej jedź... No-spę bierzesz rozumiem?

Karpanna ja w lusterku mam wary przekrwione, lekko spuchnięte i żyły nabrzmiałe. Z hemoroidami zrobię porządek po tej ciąży ale tak mnie nie bola jak Ciebie. Czasem tylko jakby mi ktoś igłę wsadził i tylko te sporadyczne krwawienia. Jak będziesz u gina zapytaj się czy nie masz też żylaków krocza.

AZA no to dobrze ze nie tak źle! Ciąża stan błogosławiony, trele morele....
Nie jadę to były gazy, Stachu popuszczal trochę bąków i juz jest ok :)

femme, bo nuno gomes jest w pl i podobno jakiś materiał z nurkowania chcą robić, a my mamy tubę dla płetwonurków. ale po pierwsze nie wiem na ile to jest prawda, bo moja koleżanka z biura ma przerost ambicji i wybujałą wyobraźnię. na pokaz mody, który organizowaliśmy w sierpniu też miała przyjechać joanna krupa, a w końcu udało nam się kasę zebrać tylko na sablewską i pavlović ;-). a po drugie nie znam jeszcze żadnych konkretów, bo nie byłam w pracy. także na razie tylko się z tego śmieję, a jak będzie w weekend to sie okaże :-D

Doggi - dobrze że to tylko pierdki małego:-)
Aza - zapytam mam w piątek wizytę i już się boję bo badanie ginekologiczne jest dla mnie bolesne. A z tymi żylakami nic się nie robi pewnie tak jak z hemoroidami?? Co Ci powiedział lekarz?
Idziesz po połogu na zabieg usunięcia hemoroidów?? Jaką metodą??

reklama
Do góry