alecta, ja już chyba nie zdążę zrobić nic od siebie, bo właśnie robię mobil nad łóżeczko dla maluszka no i muszę się szybko zabierać za kalendarz adwentowy dla młodego. a skoro tak wcześnie zaczęłam oglądać co jest w sklepach, to widze, że fajne i praktyczne rzeczy można dostać za "grosze". np. w aparcie - kolczyki za 35 zł przecenione z np. 70 zł - i co? zły prezent? ja bym się ucieszyła
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Agulqa_b więcej i mocniejsze i dłuższe
właśnie już zdążyłam zauważyć, że niemal z dnia na dzień są dłuższe i mocniejsze. no i do tej pory przeważnie 1 dziennie, wczoraj już 3
Nulini a co przepraszam miałaś robić?
ja jak nie musze jechac do lekarza, na pcozte itp to tez całe dnie siedze w domu.
chyba ze lodowka pusta.
no ale co wielkiego mamy robić, na siłe z domu wychodzic?
moj sie wczoraj obraził b wygoniłam g do biegania
OBIECAŁ ze od pon zacznie bo bedzie mial w miare regularne godz pracy
wczoraj oczywiscie ze jest wielce zmeczony
wiec mu pojechalam ze 20kg nadwagi w tym wieku nie jest raczej zdrowym objawem
i skoro ma lenia i mu sie nie chce to niech sie zastanowi nad tym co ja zrobie z malym dzieckiem i nim chorujacym z powodu nadwagi i wysokiego cisnienia
ubral sie i poszedl
obudziłam się o 9.30 (tzn pierwszy raz o 6.30 jak Ł jechał do pracy)
stwierdzam, że pobudka po 9 to złoooo
zdecydowanie lepiej czułam się wczoraj jak wstałam po 8
dzisiaj miałam w planach sprzatanie podłóg itp ale nie wiem czy dam rade
generalnie od wczoraj boli mnie podbrzusze
mówiłam ginowi, on mówi że niestety 3trym ma to do siebie że jest męczący
w każdym razie wszystko jest ok więc mam sie nie niepokoić
tyle, że ciężko mi się wstaje, zakłada buty, schyla itp
na pewno musze pranko Robertowe sprzatnac i wziac sie za pranie naszych recznikow i poscieli
Karpanna hemoroidy mam po pierwszej ciąży ale nie bolą tylko czasami krwawią. W tej ciąży nabawiłam się jeszcze żylaków krocza a dokładnie warg. Bolą przy chodzeniu czy przy zmianie pozycji. Czytałam jednak, że przejdą po porodzie )))
Alecta ja tez niby wstałam, zrobiłam zamówienie z Avonu i.... siedzę ))) Nic mi się nie chce...
Sprite śnieg?? U nas szaro, zimno i ponuro...
Nulini mój od poronienia stał się bardziej czuły na moje dolegliwości. Już mi mówi, że niedługo muszę bardziej przysiąść na tyłku i nie jeździć tyle autem. Choć nie powiem, czasem coś tam burknie, że w domu nic nie zrobiłam )))
Alecta ja tez niby wstałam, zrobiłam zamówienie z Avonu i.... siedzę ))) Nic mi się nie chce...
Sprite śnieg?? U nas szaro, zimno i ponuro...
Nulini mój od poronienia stał się bardziej czuły na moje dolegliwości. Już mi mówi, że niedługo muszę bardziej przysiąść na tyłku i nie jeździć tyle autem. Choć nie powiem, czasem coś tam burknie, że w domu nic nie zrobiłam )))
goferek
:-):-):-):-):-):-)
Ale pięknie zaczęłam dzień: wchodzę na stronę ZUSu (już od jakiegoś czasu robiłam to codziennie) a tam jest decyzja o wypłacie chorobowego:-) i to już 25.11.
Od września jestem na L4, a od 24 września przeszłam na ZUS i od tej pory żadnej kasy z ZUSu nie dostawałam, bo szefowi się nie śpieszyło z wysłaniem L4 i do ZUSu moje zwolnienia doszły dopiero 5 listopada.
Rany jak się strasznie cieszę, w końcu będzie dodatkowa kasa :-)
Jeszcze na godz. 19 wizyta, która mam nadzieję przyniesie też same dobre wieści i już nic więcej dziś mi do szczęścia nie trzeba :-)
Ale pięknie zaczęłam dzień: wchodzę na stronę ZUSu (już od jakiegoś czasu robiłam to codziennie) a tam jest decyzja o wypłacie chorobowego:-) i to już 25.11.
Od września jestem na L4, a od 24 września przeszłam na ZUS i od tej pory żadnej kasy z ZUSu nie dostawałam, bo szefowi się nie śpieszyło z wysłaniem L4 i do ZUSu moje zwolnienia doszły dopiero 5 listopada.
Rany jak się strasznie cieszę, w końcu będzie dodatkowa kasa :-)
Jeszcze na godz. 19 wizyta, która mam nadzieję przyniesie też same dobre wieści i już nic więcej dziś mi do szczęścia nie trzeba :-)
agulqa_b
goferek super z kasa!
no a na wizycie to wiadomo, ze wsio ok
no a na wizycie to wiadomo, ze wsio ok
MommyTigger
Dzień dobry :-)
Doggi świetny ten demot
Suseł u nas jak szafę z zabudowie składali to też przywieżli bez jednego lustra bo pękła im na zakładzie... Ogólnie jakby to urządzanie mieszkania miało czas teraz a nie rok temu to pozabijała bym wszystkich chyba, zwłaszcza Pana od kafelek.... Spier...mi gres polerowany w kuchni i przedpokoju na podłodze :-(
Ja wiedziałam, że dzis na nic siły nie będę miała i wczoraj na błysk wszytsko wysprzątałam, małż mnie wyzywał bo mówi czysto w domu a ja ciągle na szmacie latam a bo moja wina że lubie czysto? Ale za to cały brzuch napięty do reszty dnia miałam.....
Jadę wymienić opony dzisiaj na zimowe i do zusu - ciekawe co mi powiedzą i czy w ogóle coś -trzymajcie kciuki!
Doggi świetny ten demot
Suseł u nas jak szafę z zabudowie składali to też przywieżli bez jednego lustra bo pękła im na zakładzie... Ogólnie jakby to urządzanie mieszkania miało czas teraz a nie rok temu to pozabijała bym wszystkich chyba, zwłaszcza Pana od kafelek.... Spier...mi gres polerowany w kuchni i przedpokoju na podłodze :-(
Ja wiedziałam, że dzis na nic siły nie będę miała i wczoraj na błysk wszytsko wysprzątałam, małż mnie wyzywał bo mówi czysto w domu a ja ciągle na szmacie latam a bo moja wina że lubie czysto? Ale za to cały brzuch napięty do reszty dnia miałam.....
Jadę wymienić opony dzisiaj na zimowe i do zusu - ciekawe co mi powiedzą i czy w ogóle coś -trzymajcie kciuki!
reklama
Nulini to chłop mojej koleżanki sapie jej jak wychodzi z domu bo ona ma siedzieć i czekać na niego i sprzątac.... I ona po kryjomu się wykrada z domu.... To jest chore!!!!!
Alecta ciśnienie dziś do niczego, dlatego czloeiek czuje się jak pis of szit!
Sprite wczoraj w ddtvn ze pod koniec tyg na wschodzie ma się pojawiać śnieg, cis im.prognoza nie pykła
Alecta nie martw się, ja prezenty sama sobie wybieram
AZA ałaaaa, nie wiedziałam że coś takiego jest! Musi się ciężko chodzić :/ a jak to się ma do porodu SN? Da się?
Kurcze nie wiem czy się do szpitala nie przejechać :/ od wczoraj mam brzuch cały jak kamień i nie wiem czy to gazy czy co, młody jsk to młody ruchliwy zbytnio nie jest więc nie wiem. Wczoraj trochę się znartwilam tym, ale stary pojechał po cole i czekoladę i juz po lyku coli bzika dostał (musze częściej pić, może cola pomoże mu się obrócić )
Alecta ciśnienie dziś do niczego, dlatego czloeiek czuje się jak pis of szit!
Sprite wczoraj w ddtvn ze pod koniec tyg na wschodzie ma się pojawiać śnieg, cis im.prognoza nie pykła
Alecta nie martw się, ja prezenty sama sobie wybieram
AZA ałaaaa, nie wiedziałam że coś takiego jest! Musi się ciężko chodzić :/ a jak to się ma do porodu SN? Da się?
Kurcze nie wiem czy się do szpitala nie przejechać :/ od wczoraj mam brzuch cały jak kamień i nie wiem czy to gazy czy co, młody jsk to młody ruchliwy zbytnio nie jest więc nie wiem. Wczoraj trochę się znartwilam tym, ale stary pojechał po cole i czekoladę i juz po lyku coli bzika dostał (musze częściej pić, może cola pomoże mu się obrócić )