reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi nadrabiasz za mnie, bo ja z kolei dzisiaj oprocz śniadania to praktycznie nic nie zjadłam.
Nawet teraz niby mam na coś ochotę, ale głodu w ogole nie czuję.

Tak samo ze spaniem...niby zmeczona jestem, ale jak sie położyłam to zasnąć nie mogę.

McPearl no to moje dzieciaki wczoraj właśnie takiej glupawki dostawały.
Widocznie coś wisi w powietrzu.

A jutro powinno przyjść łóżeczko i leżaczek :D
Nie mogę się już doczekać chociaż na razie i tak nie będę tego rozkładać, bo na łóżeczko jeszcze miejsca nie zrobiliśmy, a leżaczek zaraz byłby okupowany przez 2 zewnętrznych potworów, a co z tym idzie - mógłby nie dożyć stycznia hihi

reklama
Do mnie jutro ma dojść półka przewijak :) u mnie łóżeczko i leżaczekbstoja ale ola pilnuje żeby nikt nie ruszał bo to dla jej bratav dzidziusia i boi się ze zepsujemy ;)

Sprite ogolnie moja tesciowa jest kochana.
Jak trzeba to pomaga itp
No ale z pewnymi rzeczami m.in. zabobonami z dnia na dzien zaskakuje mnie bardziej

Doggi najwyzsza porra na jedzenie, w koncu 8 mcy nie jadlas :-)

Alecta to ja licze ze dzis materacyk przyjdzie :-)

Powiedzmy ze sie wyspalam chociaz o 5 sie obudzilam i mialam problem by zasnac
Ł juz pojechal
Ciekawe jak mu tam bedzie
Konczy o 17 to pojade po niego i prosto do gina na 18
Mam nadzieje ze u malego ok bo ostatnio tak brzuch mi twardnieje ze szok
Musze chyba gina zapytac czy to normalne czy mam sie martwic

hej!

agulqa, nie martw się. u mnie w rodzinie też się takie akcje zdarzają :-D. nie ma co sie spinać ;-);-);-). najlepiej miała babcia mojego męża (już nie żyje) jak byłam w pierwszej ciąży, to ciągle opowiadała mi jakieś historie z porodów i w ogóle przechodzenia ciąż i wychowywania dzieci na wsi, gdzie mieszkała (miałam blisko 90 lat i tesciowa wzięła ją na ostatnie lata do siebie, aby się nią opiekowac, więc mieszkała jakieś 200 m od nas). to dopiero była jazda. oczywiście na tapecie zawsze były te najgorsze i najsmutniejsze przypadki... aż teściowa ja upominała, bo to juz głupio było słuchać. no taki typ człowieka ;-)

alecta, ja w galerii praktycznie ruchów nie czuję, bo i nie ma jak się na nich skupić, ale wieczorami Młody nadrabia :-D

agulqa, buahahahaha, dobre z tym nosem :-D:-D:-D

McPearl,
spoko, moje dziecko to anioł, a też czasem mam ochotę ją udusić...

Doggi, wczoraj też tak miałam - cały czas bym tylko mordą ruszała!!! A wcale głodna nie byłam, nienawidzę tego!!! :wściekła/y:

Nogi mnie tak bolą, że mam wrażenie, że tonę ważą...
Dobrze, że mama dziś ma wolne, to zawiozłam Młodą samochodem do przedszkola, chyba nie dałabym rady przejść tych 600 metrów :baffled:

A spać mi się tak chce, że oczy na zapałki, ale jak się zdrzemnę, to nockę będę mieć z głowy, więc walczę...
Dobrze, że małżon o 14 wraca, będzie łatwiej...

sprite mi tesciowa chyba raz probwala opowiadac o jakims tam porodzie
i powiedzialam ze poki nie urodze nie chce sluchac zadnych historii
po co mam sie denerwowac
tym bardziej ze kazdy zawsze te ciezkie opowiada

ja dzis mam niezle roboty w domu
w zlewie tyle naczyn jakby Ł caly tydzien tylko donosił :p
poza tym w weekend nie sprzatalam jak kumpel byl wiec musze troche nadrobic no i wstawie chyba czesc Robsonowych bialych ciuszkow do prania :)

Moje potworki już w przedszkolu, ja byłam już w Biedrze na zakupach, zjadłam śniadanko i teraz czekam na kuriera:-)
Oglądałam te prześcieradła, ale w końcu nie wzięłam.
Na allegro obczaiłam ładniejsze, w taki sam wzór jak pościel:-)

alecta a mozesz wstawic gazetke z tymi dzieciowymi przescieradlami i kocykami?
na zakupowym znalezc nie moge i na necie przejrzalam gazetki i tez nie widze
slepa ja czy co?: Zdezorientowany:

reklama
Dobry ;-) weekend jak zwykle coś się robiło to nie zaglądałam

Jak jest ochydnie... Walczę ze sobą czy prowadzić Nine do szkoły czy nie bo auta nie mam... A pada wieje i pizdzi :-/

Pytanie mam co do allegro... Mam już w koszyku rzeczy i teraz chce z aplikacji z tel je kupić żeby bon wykorzystać a w telefonie nie ma koszyka :-/ czy mogę na kompie wszystko kupić i z telefonu płacić i wtedy ten bon wykorzystać? Czy jak -_-?

Agulqa niee u Ciebie na pewno chłopak :-D mi też ostatnio często twardnieje brzuch :-/

Doggi też ciągle bym tylko coś w mordzie mieliła :-D :-D

Mcpearl ostatnio myślałam że moja rezerwę na strzępy dobrze ze do szkoły szla i miałam czas ochlonac :p

Nulini ja to mogę ciągle spać i w nocy i tak śpię :p

Ja dzisiaj kolejne pranie zrobię ile ja mam tych ciuszków... Koniec z zakupami :-D :p

Do góry