reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mi się nie spieszy, bo i tak dopiero będę zamawiać końcem listopada albo na początku grudnia.
Zależy kiedy Ł kasę za poligon dostanie.

Co za leniwy dzień.
Nic mi się nie chce, nawet szydełka do ręki nie wzięłam.
Prasowanie też czeka, miałam firanki poprać ehh szkoda gadać :p

reklama
Doggi- ja mam to samo! Niech mnie najlepiej ktoś dobije bo leże i rycze z bólu.

Nasmarowalam się amolem, najwyżej mi skore wyparli ale niech już przestanie boleć.

Hejka miłego dnia :-)

U nas leniwie, czuję się okropnie ciężko, ale na szczęście nic nie boli. Wanna - ależ by się przydała!!!

Idę lenić się dalej.

Jezyk no ja siedzę i wyje dobrze ze sama jestem bo ola potem też płacze jak widzi że mi się coś dzieje :(

Femme ja mam prysznic tylko ;( ale n i e mam siły się ruszyć :(

reklama
Do góry