reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta ja chcialam zamowic juz ale poczekam na jakis kupon na wszystko by bylo taniej ;-)

Ja sie wlasnie obudzilam. Spalam z godzine czy dluzej. Przykechal kumpel z poznania i chlopacy film ogladaja a ja gnije ;-)

Yggam musisz miec aplikacje allegro na tel lub tablecie. Wtedy moje allegroi pozniej moje kupony czy jakos tak. I tam odbierz kupon

reklama
Jeju dziewczyny współczuję Wam :-(
Mnie dzisiaj (odpukać) nic nie boli jedynie mi trochę duszno.
I pić ciągle mi się chce jakbym kaca jakiegoś miała.

Pogoda dzisiaj u nas śliczna, a my w domu uwięzieni ehh

Alecta mi tez chcensie piiiic. Z woda sie nie rozstaje.
Powiesilam nasze czarne rzeczy. Ale zdziwilam sie ze nie wszystko jeszcze z Robertowych rzeczy suche.

Dziewczyny wracam do tematu mopa. Myslicie ze ten obrotowy z viledy to dobry wybor? Ja zawsze lubilam plaskie, ale nigdy nie mialam donrego porzadnego. Teraz chce kupic bo mamy spora powierzchnie do mycia

Ja mam płaski z viledy o nie jestem zadowolona zdecydowanie wolę te obrotowe

Też bym chciała tak pić :-/ zawsze miałam problemy z piciem wypić litr dziennie to sukces -_-

Femme plecy są najmniejszym kłopotem.

No spa nie daje ulgi :( nie wiem czy dzisiejszy dzień nie zakończę w szpitalu.... Juz nie ogarniam

Femme a masz sciany malowame? Ja nie mam jeszcze listew do podlog przyczepionych wiec boje sie ze sciany zachlapie.

Ja tez popieram femme, uwazam ze lepiej sprawdzic

Doggi- ja już dzwonilam na IP. Smarowac amolem i iść jutro do lekarza, a jakby ból był nieznosny to przyjechać. Pstalachy, oni nie wiedza, że już jest nieznosny.

reklama
Do góry