reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Bada, właśnie przez ten mega brzuch pytam... Pod prysznicem mam tak ciasno, że na samą myśl o goleniu mi słabo, na czuja ciężko bo nie wszędzie daję radę :-D Przydało by się coś jak w reklamie, nakładam piankę, czekam, zmywam gąbką i gotowe :-D Choć obawiam się, że przy moich grubych włoskach niewiele pomoże...

reklama
To u mnie sprawdza się tylko golarka elektryczna. Mam taką nakładkę do golenia do depilatora. I to jest u mnie jedyną opcja żeby mi się nie tworzyły stany zapalne. Bo tak to po wszystkim mega krosty i wrastajace włoski. Nic nie pomaga woski, kremy, zwykłe golarka czy depilator. I na razie daje radę sama :D

No tak - przynajmniej moja - na zero.
Można dodać jeszcze taka plastikową nakładke i wtedy zostają włoski tak na ok. 3 mm. Ale jak zdejmiesz i dokładnie do ciała przykladasz to idzie na zero. A najważniejsze że jakos tak bardzo nie swedzi jak włosy odrastaja.

ja jadę maszynka do golenia. mąż jest wołany tylko do części bezpośrednio pod brzuchem, na razie zawsze pod prysznicem, ale w poprzedniej ciąży, jak już w ogóle sama nie umiałam, to normalnie sie wywaliłam na łóżko z rozwalonymi nogami i dawaj chłopie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przecież to mój facet. nic co moje nie jest mu obce :-D:-D:-D:cool2:

idę zaraz do piwnicy zobaczyć w jakim stanie są gadżety dla niemowlaka. obym dziś wróciła :cool2:

reklama
Megami, mój był taki przejęty... miał taka skupiona minę, że w ogóle obaw nie miałam :-D:-D:-D:-D w sumie mógłby to robić troche szybciej, no ale nie będę wybrzydzać :-D

Do góry