reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Sprite moj mi raz nogi golil. Tzn jedna bo do drugiej nie mialam cierpliwosci. Chyba z 10min to robil, ale fakt mega dokladnie no i zero zadrapania zaciecia itp a ja jak sama sie gole to tez dokladnie, ale nogi pocharatane jak po wojnie czasami :-) glownie pod kolanami ma, takie malutkie krosteczki i przy goleniu je zacinam i leeeeeci

reklama
Najlepsza dla mnie depilacja woskiem :p rach ciach i juz :p ale w ciąży nie bardzo chcą robić :p

Eh 6 lat temu właśnie jechałam na porodowke... Jak to minęło :-)

nigdy nie próbowałam depilatorem. no przecież to nie może byc takie straszne :confused2::blink:

wróciłam z piwnicy. jednak nie mam na to siły. wszystko w kartonach schowane. tyle dobrze.

Jak kupiłam depilator, to najpierw nogi - MASAKRA!!!
W jednej ręce depilator, w drugiej mrożony groszek, myślałam, że zejdę.
A jak pierwszy raz pipkę jechałam, to mogłam na niej jajka sadzone smażyć :-D
Ale za każdym razem boli mniej :-D

Teraz nie posiadam się ze szczęścia, że w wakacje nogi depiluję raz na miesiąc (bo włoski rosną, ale maleńkie, bielutkie, słabiutkie), pipkę baaardzo rzadko, ale i nogi i pipkę robię tak, że depilatorem, później ze 2 razy maszynką, żeby nie wrastały i dopiero znów depilatorem.
Włosków jest malutko i są mięciutkie ;-)

reklama
Nogi mi się spoko depiluje i w ogóle mnie to nie boli.
No i fajne jest to, że wystarczy w sumie depilacja raz na miesiąc :-D
Muszę spróbować z tą pipka, może jakoś przeżyje, bo zaroslam już gorzej niż puszcza bialowieska :-/

Do góry