reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

to ja koniecznie też muszę spróbować. mama ma depilator, którego w ogóle nie używa. ale teraz takie atrakcje? chyba poczekam do po ciąży :sorry2:

reklama
No i się właśnie spłakałam jak głupia :-:)-:)-(
Obejrzałam trailer "Szybkich i wściekłych 7", normalnie wciąż nie mogę uwierzyć, że Walker nie żyje, nie pamiętam, żebym za kimś znanym tak rozpaczała, jak za nim, od dnia jego śmierci nie obejrzałam żadnej części "Szybkich..." w której grał, a filmy te lubię oglądać bardzo często :-:)-:)-(
A na dodatek w siódemce będzie grać Statham, którego wielbię, ubóstwiam, pragnę i pożądam, więc w kwietniu czeka mnie w kinie mieszanka wybuchowa uczuć i emocji...

Nulini zazdroszcze. Ja probowalam nogi, kilka razy dalam rade, ale za duzy bol. No i czasu za duzo trace na to. Najgorsze latem dla mnie bikini bo na drugi dzien czerwone krostki i i juz wloski widac...

Sprite teraz to nawet nie chce widziec depilatora. Po ciazy moze sprobuje bo mam jakis, ale marzy mi sie nowy, BEZBOLESNY. Jest taki?:-D

Hej dziewczyny! :D

Alecta ale laska jesteś :) Ładny kolorek wyszedł!

Karpanna a ja dopiero spojrzałam że ty z bydzi jesteś :-D

Ja na początku piłam codziennie anatola z mlekiem ale kurde czyści mnie po nim i odstawiłam... Kawy zwykłej w ogóle nie piję :-)

Małą golę sama, nie powiem małż chcial ale boje się oskalpowania :-D

Ja dzisiaj dziczy na sprzątanie po tych umytych oknach dostałam i każdy kąt wysprzątałam... Na chwilę tylko z domu wyszłam żeby do notariusza jechać , wróciłam i z powrotem na szmacie jechałam... Nawet lampy pomyłam, gdzie jedna moja lampa ma 180 bodjaże szklanych kulek :-D Stwierdziłam, że święta za 3 tyg mogły by być bo ja jestem już przygotowana :-D Jutro przyjeżdzają mebelki małego , nie mogę się doczekać!!

Doggi ciesz się, że Twój do Stathama podobny, bo mój to mi ostatnio Festera z rodziny Adamsow przypomina :p
No może ma trochę więcej włosów :p

Wstałam na siku i już se pospalam.
Wkurza mnie to jak nie wiem.
Czemu ja nie mogę spać jak normalny człowiek tylko ciągle jakieś problemy mam.
Na dodatek Lilka się rozpycha na wszystkie strony i "pcha swoje małe syrki" (jak to wczoraj Nikson stwierdziła).

alecta ja także mam problemy z dosypianiem, także znakomicie Cię rozumiem, mój mały uwielbia brykać nad ranem, po czym jak już wstanę i zaczynam funkcjonować to nagle okazuje się, że chce mu się spać i sobie grzecznie leży.. Cóż a że mama spać nie może to już nie jest jego problem :-)

reklama
Doggi ciesz się, że Twój do Stathama podobny, bo mój to mi ostatnio Festera z rodziny Adamsow przypomina :p
No może ma trochę więcej włosów :p

Hahahahahaha :-D :-D

Dobry :-D
Moje dziecię ma dzisiaj 6 urodziny :-o matko jaka ona duża <3 poszła do szkoły później bilans 6 latka a potem w ramach prezentu zabieramy ją i jej koleżankę do loopys world :-) wyszaleja się laski :-D

I chyba mam te skurcze bh -_- tak jak nic nie miałam tak teraz kręgosłup zaczął boleć i często mi brzuch twardnieje ze wyprostować się nie mogę :-/ idę sobie jeszcze pospać :p

Do góry