reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No i się właśnie spłakałam jak głupia :---(
Obejrzałam trailer "Szybkich i wściekłych 7", normalnie wciąż nie mogę uwierzyć, że Walker nie żyje, nie pamiętam, żebym za kimś znanym tak rozpaczała, jak za nim, od dnia jego śmierci nie obejrzałam żadnej części "Szybkich..." w której grał, a filmy te lubię oglądać bardzo często :---(
A na dodatek w siódemce będzie grać Statham, którego wielbię, ubóstwiam, pragnę i pożądam, więc w kwietniu czeka mnie w kinie mieszanka wybuchowa uczuć i emocji...
Obejrzałam trailer "Szybkich i wściekłych 7", normalnie wciąż nie mogę uwierzyć, że Walker nie żyje, nie pamiętam, żebym za kimś znanym tak rozpaczała, jak za nim, od dnia jego śmierci nie obejrzałam żadnej części "Szybkich..." w której grał, a filmy te lubię oglądać bardzo często :---(
A na dodatek w siódemce będzie grać Statham, którego wielbię, ubóstwiam, pragnę i pożądam, więc w kwietniu czeka mnie w kinie mieszanka wybuchowa uczuć i emocji...
agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini zazdroszcze. Ja probowalam nogi, kilka razy dalam rade, ale za duzy bol. No i czasu za duzo trace na to. Najgorsze latem dla mnie bikini bo na drugi dzien czerwone krostki i i juz wloski widac...
Sprite teraz to nawet nie chce widziec depilatora. Po ciazy moze sprobuje bo mam jakis, ale marzy mi sie nowy, BEZBOLESNY. Jest taki?
Sprite teraz to nawet nie chce widziec depilatora. Po ciazy moze sprobuje bo mam jakis, ale marzy mi sie nowy, BEZBOLESNY. Jest taki?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mój mąż i teść z wyglądu to dla mnie mix statham-bruce Willis
No przecież od początku Ci mówiłam, że masz ZAJE.BIŚCIE przystojnego Męża!!!
agulqa, fakt, u mnie depilacja nóg nad samo kolano to godzina
MommyTigger
Hej dziewczyny!
Alecta ale laska jesteś Ładny kolorek wyszedł!
Karpanna a ja dopiero spojrzałam że ty z bydzi jesteś
Ja na początku piłam codziennie anatola z mlekiem ale kurde czyści mnie po nim i odstawiłam... Kawy zwykłej w ogóle nie piję :-)
Małą golę sama, nie powiem małż chcial ale boje się oskalpowania
Ja dzisiaj dziczy na sprzątanie po tych umytych oknach dostałam i każdy kąt wysprzątałam... Na chwilę tylko z domu wyszłam żeby do notariusza jechać , wróciłam i z powrotem na szmacie jechałam... Nawet lampy pomyłam, gdzie jedna moja lampa ma 180 bodjaże szklanych kulek Stwierdziłam, że święta za 3 tyg mogły by być bo ja jestem już przygotowana Jutro przyjeżdzają mebelki małego , nie mogę się doczekać!!
Alecta ale laska jesteś Ładny kolorek wyszedł!
Karpanna a ja dopiero spojrzałam że ty z bydzi jesteś
Ja na początku piłam codziennie anatola z mlekiem ale kurde czyści mnie po nim i odstawiłam... Kawy zwykłej w ogóle nie piję :-)
Małą golę sama, nie powiem małż chcial ale boje się oskalpowania
Ja dzisiaj dziczy na sprzątanie po tych umytych oknach dostałam i każdy kąt wysprzątałam... Na chwilę tylko z domu wyszłam żeby do notariusza jechać , wróciłam i z powrotem na szmacie jechałam... Nawet lampy pomyłam, gdzie jedna moja lampa ma 180 bodjaże szklanych kulek Stwierdziłam, że święta za 3 tyg mogły by być bo ja jestem już przygotowana Jutro przyjeżdzają mebelki małego , nie mogę się doczekać!!
Doggi ciesz się, że Twój do Stathama podobny, bo mój to mi ostatnio Festera z rodziny Adamsow przypomina
No może ma trochę więcej włosów
Wstałam na siku i już se pospalam.
Wkurza mnie to jak nie wiem.
Czemu ja nie mogę spać jak normalny człowiek tylko ciągle jakieś problemy mam.
Na dodatek Lilka się rozpycha na wszystkie strony i "pcha swoje małe syrki" (jak to wczoraj Nikson stwierdziła).
Wstałam na siku i już se pospalam.
Wkurza mnie to jak nie wiem.
Czemu ja nie mogę spać jak normalny człowiek tylko ciągle jakieś problemy mam.
Na dodatek Lilka się rozpycha na wszystkie strony i "pcha swoje małe syrki" (jak to wczoraj Nikson stwierdziła).
jenn200818
alecta ja także mam problemy z dosypianiem, także znakomicie Cię rozumiem, mój mały uwielbia brykać nad ranem, po czym jak już wstanę i zaczynam funkcjonować to nagle okazuje się, że chce mu się spać i sobie grzecznie leży.. Cóż a że mama spać nie może to już nie jest jego problem :-)
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi ciesz się, że Twój do Stathama podobny, bo mój to mi ostatnio Festera z rodziny Adamsow przypomina
Hahahahahaha
Dobry
Moje dziecię ma dzisiaj 6 urodziny :-o matko jaka ona duża <3 poszła do szkoły później bilans 6 latka a potem w ramach prezentu zabieramy ją i jej koleżankę do loopys world :-) wyszaleja się laski
I chyba mam te skurcze bh -_- tak jak nic nie miałam tak teraz kręgosłup zaczął boleć i często mi brzuch twardnieje ze wyprostować się nie mogę :-/ idę sobie jeszcze pospać