reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi, ech, niestety często mam tak samo, jak widzę, jak mąż coś robi, to mu wyrywam i robię sama, bo dokładniej i jakoś tak lepiej...

sprite, ja nie cierpię tego, że depilacja tyle zajmuje, u mnie depilowanie nóg to godzina z życia wyjęta :crazy:

McPearl,
o matko! Wygrywasz - masz gorzej! Jakby u mnie tak ktoś się nad sobą użalał, to bym chyba z siebie wyszła... Mama mojego taty taka trochę jest, ciśnienie mierzy codziennie, cukier też, wmawia sobie miliard chorób, ale z nią widuję się raz w miesiącu, więc nie jest to biadolenie aż tak uciążliwe...
Za to moi dziadkowie od strony mamy to w życiu się nie przyznają, że się gorzej czują, zawsze pełni energii na full obrotach...

agulqa, no nie żartuj, że Wam poniszczyli rzeczy :szok: Co na to Ł???

Stokrotka, ja mam włosy jasne, ale tyle, że jak zwierz wyglądam :crazy: A bikini nawet po zwykłym goleniu maszynką masakra, krostki, kropki, bleeeeeee...

alecta,
Tosia miała zaledwie kilka razy taką akcję z płaczem bez powodu, ale też nigdy nie wiedziała, co się stało, pewnie zły sen...

Megami, dla mnie to chore, mąż niech sobie nie uznaje antykoncepcji, ale żona może sobie po kryjomu tabletki brać, a nie być całkowicie zależną od faceta :baffled:

Ja póki mogę, to jadę bikini depilatorem, później jak mi brzuch świat zasłoni, to będę miała mniej do jechania maszynką :-p

Aza moj przed tez sie nie interesowal. I rodzice sie smiali ze do pilki sie nie nadaje bo ma krzywe girki :p trenuje niecaly rok i widac ogromny postep u niego

Nulini no jak sie okazuje piesek babci skakal po naszych torbach itp... nic nie zrobimy bo oni nie maja kasy by odkupic poza tym szli nam na reke ze nasze rzeczy moga u nich stac. Ale jestem tak wkurzona ze nie pytaj nawet...

Ja juz nie śpię jakaś taka niespokojna ta noc była się kręciłam i wiercilam i co chwilę budziłam. Ale w końcu udało się zasnąć. Miałam sen. Śniło mi się ze urodził się Stachu. Był maleńki i cały czas się przytulal i co najlepsze... MIAŁ PRAWIE WSZYSTKIE ZĘBY a po dwóch dniach był już tak duży ze sam chodził :p

Trochę mnie stresują te żeby we śnie... Nie lubię jsk śnią mi się zęby :(

Aza a dziękuje dobrze,biorę leki,gin się przejmuje ,na każdej wizycie mówi,że jakby coś się działo zawroty głowy lub coś podobnego to od razu do szpitala,a ja chyba z reguły mam wysokie to ciśnienie bo po tabsach mam 80/110
a moje lenie nie chcą niczego trenować ,na nic chodzić :-pMiki to jeszcze by gdzieś chodził,ale on zawsze się wstydzi,a Antoś to lubi sport i w-f ale twierdzi,ze w niczym nie jest dobry ,nawet na dodatkowy angielski nie mogę ich namówić
na Orlika pójdą,na skate park też ale z tatusiem :-D

hej Laski!

miłego dnia i słonecznego, czego sobie też życzę, bo coś tam między chmurami prześwituje ;-)

hmm... ja sobie nogi golę sama, bikini do pewnego momentu też, a później wołam męża do łazienki i wręczam mu maszynkę do golenia. co za upokorzenie :-D:-D:-D:-D ale przynajmniej nie muszę się wyginać i cudować. polecam ;-)

a mój syn też lubi kopać piłkę, ale chyba większą frajdę sprawiłaby mu gra na perkusji :tak:

Ostatnia edycja:
Nulini, rodzina mojego męża z kolei to jakby mogła wcale nie chodziłaby do lekarzy. Babcia M. to nawet okularów nosić nie chce. Tu już niestety jest wiek i silna miażdżyca. Teść też dopiero teraz poszedł do lekarza, choć powinien już dawno.

Depilacja to już teraz dla mnie wyższa szkoła jazdy. Mam problem z porządnym dogoleniem się.
alecta, mój też przeszedł przez takie nieoczekiwane ataki płaczu przez sen. Tak jak samo przyszło, samo poszło. Oczywiście martwiliśmy się bo chusteczka było wiadomo co się dzieje.

kasiek, sto lat i dużo zdrówka :tak::tak::tak:

Kiepska noc dzisiaj. Jeśli zaczęły się kłopoty ze spaniem to dziękuję. Młoda w dodatku wczoraj się przekręciła na pionowo i wali mnie po pęcherzu równo.

Nulini, McPearl Tymko w sumie pierwszy raz miał taką akcje.
Z płaczem po kilka razy się budził, a jak nie płakał to strasznie marudził i się wyginał tak jakby to brzuszek go bolał.
No i co chwile mnie wołał, że on chce do mamusi jak mnie nie widział, bo leżał tyłem.

Odwiozłam Niksona do przedszkola, a z Tymkiem pojechałam do Biedry coś na obiad kupić.
Nie widać na razie żeby coś go rozbierało, ale w piątek też później go złapało.

Kasiekz STO LAT! :)

reklama
Dzień dobry ;-) Nina dzisiaj na 11:30 to jeszcze w łóżku gnijemy :p co ja mam na obiad dzisiaj zrobić?

O tak depilacja laserowa to jest to co bym chętnie sobie zafundowala... Na szczęście jeszcze nie mam problemu z goleniem i żadnych akrobacji nie robie :-D :-D

Agulqa Masakra jakaś z tą twoja rodzina! Jak można tak potraktować cudze rzeczy!? Współczuję :-/ się wam skumulowalo

Karpanna Nivea ja smarowalam ;-)

Alecta współczuję nocki... Ciekawe co Tymkowi dolegalo :sorry:

AZA niezła teściowa, dobrze że tylko tymczasowo a nie na stałe bo by niezła wojna mogła być :-D

Kasiekz to sto lat! I udanego imprezowego tygodnia :-D

Doggi :-D dobry sen :-D ale zeby u noworodków sprawdzałas co znaczą? Mi przed otwarciem biznesu śniło się coś tam zrytego i jak Sprawdziłam w senniku okazało się ze zbankrutuje i będę w ciąży... Od tej pory nie sprawdzam bo się boje :-/ normalnie wszystko się sprawdziło :-o :p

Do góry