reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

miłego dnia babeczki :happy: kiedy ja się wyśpię ? :-D

ja też polecam Nivea na każdą pogodę do buźki maluszka

co do depilacji to ja akrobacje wyczyniałam w niedzielę,z lusterkiem i kremem depilującym,bo golenia tam na ślepo sobie nie wyobrażam ;-) a i tak nie było idealnie ,a gin i tak na fotel mnie nie brał,a ja tak się nagimnastykowałam :-D

reklama
Aaaaaaaaaaa co za noc.
Tymko non stop budził się z płaczem, że ciężko było go uspokoić.
Nie wiadomo co mu się działo, bo na wszystko odpowiadał, że nie wie.
Dzisiaj więc odwozimy Nikole do przedszkola i wracamy do domu, bo nie mam pojęcia co mu było.
Sprite czekam na efekty farbowania :-D
Uwielbiam rudosci.
Karpanna my też Nivea używaliśmy.

Stokrotka z tego co pamietam to wyszlo ze nigdy nie przechodzilam. Ale musialabym sprawdzic
Ja jak farbowalam to tez castingiem. Teraz zrobilam sobie przerwe i jakos mega nie draznia mnie te odsrosty ;-)
Na depilacje tez sie wybieram. Mozna zaraz po ciazy czy trzeba skonczyc karmic? Nie wie ktoras z Was jak to jest?

Doggi z bikini mam to samo. A brzuch zaslania doslownie wszystko

Megami no to mozna skonczyc trochw wczesniej... no sorry, ale dla mnie to troche nieodpowiedzialne isc za kazdym razem tak nq zywiol. Co innego jak kogos stac na tyle dzieci i ich chce a co innego bo ktos nie uznaje antykoncepcji i idzie na zywiol..

Bada ja mam ten bol ze zawsze na fotelu siedze wiec musze przed wizyta :-\

Dzis obudzilam sie w nocy chyba tylko raz. I o dziwo moglam normalno oddychac wiec jestem happy. Chyba idzie w dobra strone :-)

Hey, ja już też nie śpię :) Konrad dzisiaj jedzie z przedszkolem do nadleśnictwa Żmigród, mam nadzieję, że nie będzie padało. Wczoraj teściowa znów mi podniosła ciśnienie. Konrad się mnie pyta czy może iść z córką sąsiadki na dwór, na co moja teściowa mu odpowiada bez namysłu, że nie. Oczywiście ja pozwoliłam :) Ona serio się starzeje bo kiedyś nigdy się nie wtrącała. Na szczęście podobno w sobotę jedzie :) Zapomniałam Wam się pochwalić, że w niedzielę popełniłam kilka słoiczków pigwy do herbaty i dżemu z pigwy. Ciekawe co z tego wyjdzie...

Jeżyk powiedz, Ty wysłałaś chłopaków na piłkę bo sami chcieli czy trzeba było ich zachęcić. Mój mąż chce młodego wysłać ale nie wiem czy jemy się spodoba. Musiałabym pójść z nim na jakieś próbne zajęcia czy coś.

Karpanna ja też używałam Nivei.

Aza mojego mlodego mama zaprowadzila ze dwa razy. Chciala by stracil tam troche energii. Mial powiedziane ze jak nie bedzie chcial to nie bedzie chodzic. Teraz jest na etapie ze kazdy trening jego, jak nie ma treningu to tate na orlika ciagnie. Interesuja sie pilka i jest zachwycony

agulqa ja u poprzedniej gin,która prowadziła moje dwie ciąże też zawsze na fotelu byłam badana ,a teraz od lipca wcale,co lekarz to inne metody
alecta może synek lunatykuje ,bo mój młodszy tez tak ma i nigdy później nie pamięta co robił mówił,a płacze,chodzi po domu,chyba ma to po moim bracie ,bo on do dziś lunatykuje ,a ma 34 lata i bratowa opowiada,że budzi się w nocy bierze różne narzędzia do łóżka,pod poduszkę albo coś przez sen naprawia i ona żartuje,ze kiedyś jej przez sen coś zrobi tymi narzędziami :-p

Lunatykowałam jako dziecko. Przeszło mi jak weszłam w okres dojrzewania.
Na fotelu ląduję za każdym razem w tej ciąży. Za to usg mało. Teraz go namówię żeby mi zlecił bo ostatnie miałam w 20 tygodniu nie licząc tego szpitalnego podczas ataku hemoroidów.
Pierwszą córkę urodziłam w 42 t.c. ( masakra już myślałam że nie urodzę ) drugą córkę w 41 t.c, więc może teraz w termin się wbiję. :-)
Pierwszy poród był wywoływany a drugi zaczął się sam. Poszłam do szpitala na zwykłe ktg bo było po terminie zapis był już wyraźny i lekarz wzioł mnie na fotel i oświadczył że 1/4 porodu mam za sobą.:-)

Ja tylko napiszę, że do poniedziałku mnie nie ma;) Mam urodziny, córy koleżanka ma, moja przyjaciółka, mama 50-tkę...fruwam całe dnie.

Ściskam was mocno i nich was żadne skurcze itp. nie męczą!

reklama
Agulqa mojemu też by się przydało trochę energii zużyć :) Tak właśnie myślę, że chyba muszę mu pokazać te zajęcia bo tak to nie widzę aby się jakoś piłką interesował.

KasiekZ no proszę, szyjka się wydłużyła to ta już lata :))) Udanych imprez i wszystkiego najlepszego:)))

Bada a jak tam Twoje nadciśnienie?

Ostatnia edycja:
Do góry