reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Kasiekz wszystkiego najlepszego :)

Femme ło boże ja juz od 8 nie śpię ;(

Co do Nivea gdzieś ostatnio czytałam ze uczula maluszki ale płyn do kąpieli bo kremik jaj najbardziej był super chociaż te z rossmanna tez były fajne i stosowałam na zmianę, który wpadł mi w ręce przed wyjściem

Femme zęby wróżą śmierć i ja mam tak ze jak mi się śnią to około 3 miesiące później ktoś umiera nigdy z mojego bliskiego otoczenia ale ktoś kogo znam i kogo śmierć mną wstrząsa. Czasem nawet nie znam tej osoby ale jest to np tata koleżanki, albo jak ostatnio Przybylska. Raz śniło mi się ze wszystkie zęby mi wypadły i potem mój kolega zginął w wypadku i zawsze od snu do śmierci 3 miesiące :/ wiec teraz oczywiście mam paranoję

reklama
Femme o tak, masz rację, jakbym z nią mieszkała to wojna gwarantowana :) Co do obiadu to my robimy dużo gulaszu co by dziś zjeść z ziemniakami a jutro z plackami ziemniaczanymi.

Doggi o matko :-o jeszcze te 3.miesiące akurat do naszych porodów zostały teraz to i ja będę miała paranoję :sorry: :-/

AZA może jak dostane fajne mięso to też gulasz strzele dawno nie robiłam ;-)

Nina ciągle gada CIĄGLE ja Zwariuje :no: dobrze ze ona do tej szkoły chodzi -_-

No właśnie ale nie sądzę że to to, bo jak ktoś tak bliski i ważny (a każdy maluszek ważny) to bardziej śni mi się ze wypadają zęby albo plomby same zęby to ktoś dalszy, jak np tata mojej kol którego nie znałam ale wstrząsnął mną fakt tego ze to tata znajomej i to jeszcze w święto zmarłych rok temu i to jeszcze w jaki sposób :/

Sen o zębach to chyba jakaś strata, ale to jak wypadają, jak są wszystkie na miejscu to nie wiem.

Co do chorowania i narzekania to np. moja mam latami do lekarza nie chodziła, jakieś drobne infekcje leczyła w domu. Jak się 2 tyg nie mogła wypróżniła to też myślała, ze to nic groźnego, nawet nikomu nie powiedziała, po czym okazało się, ze ma guza na jelicie grubym zasłaniającego światło. Można się domyśleć, ze potem nadrobiła wizyty u lekarza i w szpitalu za całe życie. Niestety stare zwyczaje zostały, teraz potrafi mieć katar ponad miesiąc, ale do lekarza nie pójdzie, skierowanie do hematologa dostała, bo ma leukopenię, ale też nie poszła. Na szczęście na kontrole jeździ regularnie. Tak więc przesada i w jedną i drugą stronę jest niezdrowa.

No u nas też jest tak z tymi zębami, że nic dobrego nie wróżą.

Właśnie był u nas kurier z prezentem urodzinowym dla Nikoli więc teraz pozostaje mi tylko dokończyć ogórkową i możemy z Tymkiem odsypiać

Bada, femme napisałam do koleżanki (oba bawi się w tarota, senniki itp) i powiedziała ze ten sen akurat mię znaczy nic złego bo to były śliczne, białe lśniące ząbki i mówi że to oznacza radość i jeden widziałam jak wychodził dopiero i wychodzący ząb niby oznacza dobra nowinę wiec spoko ;) mówiła żeby bać się wypadajacych albo psujących się zębów i bolacych

reklama
agulqa, no nie dziwię się, że jesteś wściekła!!! Zażyczcie sobie nowe sprzęty na parapetówkę ;-)

Doggi, też nie lubię, jak mi się zęby śnią :-(

sprite, ja nigdy męża nie prosiłam o golenie i w życiu bym się na to nie zdobyła, wolę się nad lusterkiem gimnastykować :-p

McPearl, rodzice mojego męża NIE MOGĄ iść do lekarza, bo żadne nie ma ubezpieczenia :wściekła/y:

kasiekz, wszystkiego naj naj najlepszego!!!

Do góry