reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ciekawe co to za nowina ;) może moja sis w ciąży będzie ;) taka nowina najbardziej by mnie ucieszyła ;) ja niekoniecznie ale ja i mój szwagier (jej absztyfikant przy okazji i brat T) bardzo byśmy byli radośni :)

Ok idę dać drugą warstwę lakieru na kołyske i potem jakieś zakupy (choć znając życie zamiast dla siebie zrobię zakupy dla Oli i stacha)

reklama
Nulini, kciuki! mój tez ostatnio lata na rozmowy do dodatkowej pracy.

Doggi, a weź przestań. potem takie schizy człowiek ma jak ja. nie warto! ja jak karetka jedzie to się muszę uszczypnąć. jak idiotka jakaś. nawet nie wiem czemu :wściekła/y:

femme, a jaki biznes otwierałas?

to macie, foto z tel, ale coś widać ;-)
Zobacz załącznik 649761 WP_20141021_001.jpg

no powiedzmy, że podobne hahahahahahaa :rofl2::rofl2::rofl2:

ja dziś atakuję lab. na wymaz, a potem chcę superpharm zaliczyć.

Załączniki

• WP_20141021_001.jpg
    WP_20141021_001.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 49
Cześć :rofl2:

Przepraszam, z góry za wtrącenie się nie w temacie...
Jestem mamą czerwcową 2013

Chciałabym tylko się zapytać czy są mamy, które potrzebują programu do wystawiania faktur...
Właśnie ukończyliśmy pisane takiego, on line, łatwy. .. Ja mimo, że jestem świeżo po macierzyńskim to wciąż prowadzę DG i pomyślałam, że mogłabym i Wam ułatwić biurokrację. Zainteresowane zapraszam afaktury.pl - po rejestracji proszę o info na priv dam 6 m-cy gratis :*

Jeszcze raz przepraszam za wtrącenie :* ;-) i trzymam kciuki za donoszenie i rozpakowanie w terminie !

Sprite fajny kolorek.
Kurcze ja co jakiś czas wracam do rudosci, ale nie mogę uzyskać tego mojego wymarzonego efektu :-(

W ogóle dzisiaj newsa usłyszałam, że prawie padłam.
Laska, która przyszła za mnie na zastępstwo jest w ciąży.
Najlepsze, że ona na stażu jest i nie wiadomo co potem.
Szef jeszcze nic nie wie, ale jak mu powie to on chyba na zawał zejdzie :-D
Dla niego moja ciąża już była tragedią.

Uwielbiam mojego męża. Od jakiegoś czasu mi gada o szczoteczce elektrycznej do zębów. Żona zajarzyła- imieniny za kilka dni, trzeba kupić na prezent. Pojechałam więc do Rossmana a tam leży sobie jedna Braun coś tam za 199zł. No padłam. Nie dam tyle. Wlazłam na neta a tam 50 do wyboru i co teraz? ehhh

U nas zęby to też nic dobrego, ale wlasnie brzydkie, popsute itp
Alecta kolor super, ja bym w takim wyglądała strasznie blado. .
Nie wiem jak wy, ale ja dzisiaj zasypiam na stojąco..
Wczoraj nagotowalam barszczu czerwoneg, wczoraj był z ziemniakami a dzisiaj będzie z krokietami...później zrobię jeszcze leniwe.
Ewi szczoteczka elektryczna super rzecz:-)

My dziś jemy smażonego dorsza, ziemniaczki i surówkę. Jutro chyba schabowe utłukę. Muszę coś wymyślić na czwartek i piątek.
Wczoraj przepłukałam ubrania zimowe dziewczynek bo lubię jak pachną płynem ładnie i dziś już suche. Nawet puchowa kurtka. U nas ładnie schnie bo dobrze wentylowane są pomieszczenia. A jak odpalę w łazience kaloryfer to piorunem i suche. Tam mam taką sufitową suszarkę.

reklama
Karpanna kurde chyba też schabowe jutro zrobię, strasznie dawno nie robiłam albo nieeeeee cycki w panierce na to usmaxone pieczarki z porem i zapiekane w piekarniku z serem żółtym to moje sanie na jutro!!!!!
Ja też już oli kombinezon itp juz popralam czeka teraz na śnieg ;)

Do góry