reklama
Czyli mówimy o dwóch różnych inhalatorach. Inhalatory, które nadają się do podania leków nie znajdą zastosowania przy inhalacji olejków i vice versa. Chyba, że sąsiadka ma możliwość przy takim inhalatorze zmian parametrów żeby połączyć te dwie inhalacje. Inhalator tworzy aerozol. Im mniejsze tworzy czayeczki tym dalej lek dociera do płuc i tym bardziej inhalacja jest skuteczna. Natomiast inhalacja olejków ogranicza się do górnych dróg oddechowych bo mają działanie drazniaace a w dużych stezeniach szkodliwe. Mogą też spowodować skurcz oskrzeli.
agulqa_b
Fanka BB :)
Femme no serio ;-) czasem mam ochote zabrac tam niektorych na wakacje ;-) noo sprawa dziadka Ł trwa juz np3 lata.teraz czeka na wyznaczenie terminu rozprawy. Niestety czeka sie dlugo ale ja uwazam ze dla samej zasady warto walczyc. Inaczej wszyscy czuja sie bezkarni
Co do lapka to tyle dobrze ze naprawe wrzucimy w koszty firmy. Ale to i tak niewiele dla nas, bo siano dac trzeba
Emilchen ja wyczytalam ze do inhalatora nie powinno dawac sie zadnych olejkow bo zapychaja dziurki. Jedynie sol fizjologoczna. Babka w aptece tez mi tak mowila. Ile w tym prawdy nie wiem
Alecta haha Ł mi mowil ze tez tak robilam. Spie rozwalona na calym lozku, on mnie wybudza troszke i prosi bym sie posunela a ja na to potrafie glowe czy reke o 3cm wziac
Ogolnie chu.jowo mi. Chcialam zrobic zakupy dla Roberta, mam wrazenie ze to wszystkie jakies dziwne i blee. Nic mi sie nie podoba i nie pod katem wygladu tylko mam wrazenie ze wszystko jakies gowniane i hie bede zadowolona. Ehh... no i nikt nie ma "wszystkiego". Wkurzylam sie i tyle :-\
Co do lapka to tyle dobrze ze naprawe wrzucimy w koszty firmy. Ale to i tak niewiele dla nas, bo siano dac trzeba
Emilchen ja wyczytalam ze do inhalatora nie powinno dawac sie zadnych olejkow bo zapychaja dziurki. Jedynie sol fizjologoczna. Babka w aptece tez mi tak mowila. Ile w tym prawdy nie wiem
Alecta haha Ł mi mowil ze tez tak robilam. Spie rozwalona na calym lozku, on mnie wybudza troszke i prosi bym sie posunela a ja na to potrafie glowe czy reke o 3cm wziac
Ogolnie chu.jowo mi. Chcialam zrobic zakupy dla Roberta, mam wrazenie ze to wszystkie jakies dziwne i blee. Nic mi sie nie podoba i nie pod katem wygladu tylko mam wrazenie ze wszystko jakies gowniane i hie bede zadowolona. Ehh... no i nikt nie ma "wszystkiego". Wkurzylam sie i tyle :-\
reklama