reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

alecta, hahaha ale w ogóle w intermarche jakoś szybko promocje schodzą. jest oś w gazetce i za chwilę tego nie ma już na półce :szok:

właśnie odkryłam, że mam jeden smak ciążowy. odkąd przeszły mi całodzienne mdłości i mogę pić gazowane gości u mnie mirinda! a nigdy jakoś szczególnie nie przepadałam. teraz mi smakuje i w lidlu zawsze puszkę muszę kupić :zawstydzona/y:

reklama
Sprite u nas to jest jedyny większy market więc wyobraź sobie co tam się dzieje :p
Jak w zeszłym roku jakoś było otwarcie to ludzie się w kolejce po koszyki ustawiali, a jak ktoś chciał przejść to dzika afera była.

Sprite a dlaczego mirinda a nie sprite? :-D

alecta współczuję, u mnie aż tak źle nie było przed ciążą, czasem bolało ale poćwiczyłam, porozciągałam się i przechodziło. Teraz gorzej, bo boję się ćwiczyć, bo nawet nie wiem co dozwolone a co nie, a zmiana pozycji nie pomaga.

Heh,a u mnie nie ma Intermarche.

Moj tez na bank kg nie ma a ja z wrazenie zapomnialam dzis spytac:) Powiedzial ze waga idealna na 26tc.

Moja kolezanka wczoraj urodzila core Malgosie (na Kamienskiego, Wrocek). Po 24godz.od odejscia wod plodowych udalo sie. Po oxy oczywiscie. Mloda 2600. Ona przy tym stracila multum krwi, pocieli ją. Rano zemdlala...jeszcze malej przez to przy sobie nie miala. Mowi ze ordynator naburmuszony itp. Jedyne co to polozna super. Ogolnie nie czula zadnego zainteresowania, jest zla na brak pomocy, na wymeczenie i mega ponacinanie przy tak malym dziecku i te ogrom straty krwi (zastanawiali sie nad przetaczaniem). Zamiast wyjsc jutro to dopiero w nastepnym tygodniu. Mega jej mi szkoda bo tam karmią butelkami a nie kubeczkami i potem moze miec problem z karmieniem piersią a to jej wielkie marzenie:/

Moja młoda jaka zadowolona z zakupów hehe, lubię jak ona się cieszy:)

Obcięłam włosy 15 cm i pomalowałam kolejny raz i dalej mi farba nie wzieła tak calkowicie ehhh. Mąż mówi że wyglądam jak dziewczynka mała pfy...

Sprite
ja w pierwszej ciąży piłam mirindę pod koniec , nawet dwa litry na raz. Jak widziałam to się telepałam hehe;)

Femme a dlaczego Nina ma taka dużą wadę??

miłego dzionka laseczki :happy2:
ja chciałam pójść do fryzjera,podciąć włosy do ramion,zrobić grzywkę i jakieś pasemka czy coś,ale obydwoje zapisaliśmy się do dentysty więc z powodu kosztów stanie na kupnie farby drogeryjnej ;-)
nie lubię mirindy,ani pomarańczowych soków,a pomarańcze uwielbiam co ciekawe:tak: ja piję wodę lub pepsi co jakiś czas szklaneczkę

Doggi, no właśnie na Styczniówkach 2011 dziewczyna przepisywała nam tą książkę, opisy tygodni też, ale coś się powaliło i pousuwały się posty, zostały tylko tydzień 37, 38, 39 i 40 :wściekła/y: Więc skopiowałam to, co zostało, bo tej książki w PDFie w necie znaleźć nie mogłam...

Sprite, u mnie KarmeLova jest tylko w jednym sklepie i jak wykupię, to muszę czekać na dostawę :-(

McPearl,
ja właśnie chciałabym rodzić w domu z położną czy doulą czy kim tam bądź i mężem, ale u mnie nierealne, bo rodzice, bracia, Młoda... Ale zdecydowanie wolałabym we własnych pieleszach, niż w szpitalu :baffled:

Ewi, Tosia też wczoraj oszalała ze szczęścia na widok zakupów :-D Uwielbiam tą jej radość :-D

Dogii haha :-D kochajaca zona z Ciebie ;-)

Emilchen mnie wczoraj Bolal odcinek ledzwiowy kilka razy i meGa mocno. Jak jestem w domu to roboe "koci grzbiet" staram sie go rozciagnac i faktycznie troche pomaga

Femme moja mama jest najszczescliwsza na swiecie ze mlody ma w dupie jzk pisze. Raz pochyla w prawo, raz w lewo. Brzydko i niestarannie. Mama sie cieszy, bo ja jak chodzilm do szkoly to musialam miec perfekcyjnie i po linijke. Wszystko mazalam, wyrywalam kartki i czasem przepisywalam polowe zeszytu by tylko ladnie bylo. Moja mamusia nie miala cierpliwosci do tego i do dzis mi wypomina ze jest o to chodzi to bylam jakas niereformowalna ;-)

Laydeek Tobie tez hormony buzuja? :p

Femme bys widziala literki mlodego w 2 klasie :p duzo sie nie roznia od tych Niny. Tyle ze mlody ma 8lat :p

Doggi juz po 500g dziec ma szanse przezyc. A przy 1kg to juz spore bym powoedziala ;-)

Ja tez moglabym w domu rodzic. Ale nie tak jak ogladam czasem ze cala rodzina nad glowa :p co to zoo czy co?;-)

reklama
Dzień dobry ;-) młoda juz poleciała do szkoły na następnej lekcji ma sprawdzian, przeżywam jak mrówka okres :-D :-D :p

U mnie nie ma intermarche :p Lidl i biedronka jedynie z tych większych :p

Kasiekz o kurde współczuję przeżyć koleżance...

Ewi pojęcia nie mam :-/ odkryliśmy to jakoś po jej drugich urodzinach bo zezwowala jednym okiem

Nulini wow ze lasce się chciało to przepisywać :p

Do góry